Arhiva » Vesti » Danas 24.01.2018

Taksisti, faktor (plus)

Danas sreda, 24. januar 2018.  |  Piše: Dragoljub Petrović Piše:

Beogradski taksisti su nezaobilazni faktor srpskog višestranačja. Ne samo što su faktor, često su i "Faktor plus", ona agencija za istraživanje javnog mnjenja koja pogađa, pogađa i na kraju najčešće (ne) pogodi.

Tako da iz kotrljajuće filijale "faktor plusa" ima dobrih vesti - taksisti mi kažu da im u kola već mesecima nije ušao niko ko će u Beogradu da glasa za Vučića, lista SNS po ovom reprezentativnom istraživanju Žutog, Pink, Alfa i ostalih bratskih taksija, ima nula odsto glasova - i nema da brinete.

Ako bismo ipak razmišljali koliko su ta istraživanja tačna, mogli bismo da se zapitamo: ko je lud da glasa za Vučića a da pritom to kaže beogradskom taksisti, tradicionalno neugodnom tipu koji ispod sedišta drži pajser, a na retrovizoru ima okačene bokserske rukavice, najčešće u originalnoj veličini.

Među nama budi rečeno, sumnjam da jedan od njih, sem pajsera ispod sedišta, u gepeku drži nekog našeg sugrađanina koji mu je rekao da će da glasa za Vučića, jer se tokom vožnje neprestano čulo neko kuckanje, mrmljanje i mumlanje iz zadnjeg dela motornog vozila.

Dakle, prema najnovijem istraživanju združenih beogradskih taksista, lista oko Aleksandra Vučića ima nula odsto glasova, plus - minus jedan glas, valjda je to onaj koga su zatvorili u gepek dok ne prođu izbori.

- Samo pazi da ti do 4. marta ne pobegne iz gepeka! - kažem mom omiljenom taksisti, onom u čijim kolima se čuje kuckanje, mrmljanje i mumlanje iz zadnjeg dela motornog vozila.

- Ne brini, burazeru, imam ja pajser ovde ispod sedišta... Samo nek proba da pobegne! - kaže mi moj omiljeni taksista, faktor plus beogradskih izbora.


Objavljeno na sajtu danas.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

Faktor plus SNS

©2019 Netmark d.o.o.