Beograd arhiva vesti 28.01.2018

Noć u Beogradu: Pet osoba lakše povređeno u dve saobraćajne nezgode

BK TV 28.01.2018
U Beogradu su se prethodne noći desile dve saobraćajne nezgode u kojima je pet osoba zadobilo lakše povrede, kazala je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Macura je rekla da su dvojica muškaraca starosti oko 30 godina zadobili lakše povrede u… »

Djilas: Naše je da radimo časno i pošteno i da o svima brinemo

Beta video 28.01.2018
BEOGRAD - Kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Djilas je dodao da se zalagati da u Boegradu postoji briga za ljude koja nije, kako je naveo, socijalna pomoć.``Pomoć za mlade bračne parove, za trudnice, besplatni udžbenici. Da napravimo da… »

Šutanovac: Demokrate nikada nisu kalkulisali

Beta video 28.01.2018
BEOGRAD - Zajednički kandidat za gradonačelnika i predsednik DS Dragan Šutanovac poručio je da je koalicija okupila četiri različite stranke, a da ono što ih okuplja jeste činjenica da su svi oni demokrate „Mi, demokrate, nikada nismo… »

Ada Huja - sledeći veliki Beograd na vodi

Mondo 28.01.2018
Tržni centar Big fashion na Karaburmi primer je promena u celom gradu, koje Beograd čine bliže evropskim i svetskim metropolama, poručili su danas Siniša Mali i Goran Grbović sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd". Oni su danas… »

Kandidati sa SNS liste u Knez Mihailovoj Radojičić: Za lepši i zdraviji Beograd

Kurir 28.01.2018
BEOGRAD - Kandidati sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" danas su u Knez Mihailovoj ulici razgovarali sa sugrađanima, a prvi na izbornoj listi SNS Zoran Radojičić rekao je da je cilj da živimo u zdravijem i lepšem Beogradu i da sa… »

Jednoglasno: Gik proglasila još 3 izborne liste

Kurir 28.01.2018
BEOGRAD - Grаdska izborna komisija jednoglasno je na današnjoj sednici proglasila još tri izborne liste zа izbor odbornikа Skupštine grаdа Beogrаdа a to su liste Dr Miloš Jovanović - Demokratska stranka Srbije (DSS), listu Zelena stranka… »

Ljajić sa aktivistima očistio park na Zvezdari: Poziv Beograđanima da se priključe uređenju prestonice

Kurir 28.01.2018
Aktivisti Socijaldemokratske partije Srbije zajedno sa predsednikom Rasimom Ljajićem danas su očistili park na Zvezdari. "Zamenili smo polomljene klupe, kante za smeće, ofarbali i popravili sprave na dečijem igralištu u Ustaničkoj ulici. Iz parka… »

Dodeljene povelje za jačanje odnosa Izraela i Srbije

N1 Info 28.01.2018
U Narodnom pozorištu u Beogradu dodeljene su povelje "Jozef Žamboki daruje građanima Beograda i Srbije" koje dodeljuju Kneset, parlament Izraela, i Ministarstvo inostranih poslova Izraela za izuzetan doprinos jačanju međudržavnih odnosa i kulturnih… »

Održano 24. Takmičenje u besedništvu

Studio B 28.01.2018
Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu održano je 24.Takmičenje u besedništvu studenata. Član Gradskog veća Dragomir Petronijević je po završetku takmičenja najboljima uručio nagrade. Petronijević je rekao da je već drugu godinu Grad… »

Obnova dve oaze – parkova Prijateljstvo i Proleće

Politika 28.01.2018
Nastavlja se posao i na Ušću, ali i u ostalim delovima grada, pa bi svaka od deset opština do kraja godine trebalo da dobije četiri do pet novih mesta za igru, vežbanje i miran odmor. Pionirski park, bivša Dvorska bašta, dobio je krajem prošle… »