Beograd arhiva vesti 28.01.2018

Noć u Beogradu: Petoro povređeno u dva udesa

Večernje novosti 28.01.2018
U Beogradu su se protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode, u kojima je ukupno pet osoba lakše povređeno. U Beogradu su se protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode, u kojima je ukupno pet osoba lakše povređeno, rekla je Tanjugu… »

Djilas: Naše je da radimo časno i pošteno i da o svima brinemo

Beta video 28.01.2018
BEOGRAD - Kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Djilas je dodao da se zalagati da u Boegradu postoji briga za ljude koja nije, kako je naveo, socijalna pomoć.``Pomoć za mlade bračne parove, za trudnice, besplatni udžbenici. Da napravimo da… »

Šutanovac: Demokrate nikada nisu kalkulisali

Beta video 28.01.2018
BEOGRAD - Zajednički kandidat za gradonačelnika i predsednik DS Dragan Šutanovac poručio je da je koalicija okupila četiri različite stranke, a da ono što ih okuplja jeste činjenica da su svi oni demokrate „Mi, demokrate, nikada nismo… »

Ada Huja - sledeći veliki Beograd na vodi

Mondo 28.01.2018
Tržni centar Big fashion na Karaburmi primer je promena u celom gradu, koje Beograd čine bliže evropskim i svetskim metropolama, poručili su danas Siniša Mali i Goran Grbović sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd". Oni su danas… »

Gurović: Evo zašto sam ušao u kampanju

Mondo 28.01.2018
Kandidati sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" danas su u Knez Mihailovoj ulici razgovarali sa sugrađanima. Prvi na izbornoj listi SNS Zoran Radojičić rekao je da je cilj da živimo u zdravijem i lepšem Beogradu i da sa građanima… »

Jednoglasno: Gik proglasila još 3 izborne liste

Kurir 28.01.2018
BEOGRAD - Grаdska izborna komisija jednoglasno je na današnjoj sednici proglasila još tri izborne liste zа izbor odbornikа Skupštine grаdа Beogrаdа a to su liste Dr Miloš Jovanović - Demokratska stranka Srbije (DSS), listu Zelena stranka… »

Rasim Ljajić ovako u kampanju (foto)

Mondo 28.01.2018
Aktivisti Socijaldemokratske partije Srbije zajedno sa predsednikom Rasimom Ljajićem danas su očistili park na Zvezdari. Foto: Tanjug/SDP "Zamenili smo polomljene klupe, kante za smeće, ofarbali i popravili sprave na dečijem igralištu u Ustaničkoj… »

Dodeljene povelje za jačanje odnosa Izraela i Srbije

N1 Info 28.01.2018
U Narodnom pozorištu u Beogradu dodeljene su povelje "Jozef Žamboki daruje građanima Beograda i Srbije" koje dodeljuju Kneset, parlament Izraela, i Ministarstvo inostranih poslova Izraela za izuzetan doprinos jačanju međudržavnih odnosa i kulturnih… »

Nagrade najboljima: Održano takmičenje u besedništvu

Kurir 28.01.2018
BEOGRAD - Član Gradskog veća Dragomir Petronijević prisustvovao je 24. takmičenju u besedništvu studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i najboljima uručio nagrade. "Čuli smo da ovaj grad i ova država imaju budućnost, videli smo mlade… »

Obnova dve oaze – parkova Prijateljstvo i Proleće

Politika 28.01.2018
Nastavlja se posao i na Ušću, ali i u ostalim delovima grada, pa bi svaka od deset opština do kraja godine trebalo da dobije četiri do pet novih mesta za igru, vežbanje i miran odmor. Pionirski park, bivša Dvorska bašta, dobio je krajem prošle… »