Izvor: Moj Novi Sad/Vojvodina arhiva vesti 28.01.2018

Isključenja struje za ponedeljak, 29. januar

Moj Novi Sad 28.01.2018
Zbog radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu i Beočinu. Novi Sad: • od 8 do 14 sati: povremeno u pojedinim ulicama naselja Klisa • od 8.30 do 10 sati: Karađorđeva 18 - 30, 3 - 35; Save… »

NS: Izmešta se Metadonski centar

Moj Novi Sad 28.01.2018
Metadonski centar Klinike za psihijatriju Kliničkog centra Vojvodine biće izmešten iz Ulice Mikole Kočiša u jedan od objekata novosadskog doma zdravlja, poručio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. On je potvrdio da je nakon pisanja medija… »

Tri greške zbog kojih muškarci okreću leđa ženama

Moj Novi Sad 28.01.2018
Da bi se dopale muškarcima, žene često svesno, ali i nesvesno, menjaju svoje ponašanje i rade neke stvari kojima mogu da postignu samo efekat suprotan od željenog. Ovo su tri najčešće greške zbog kojih će vam svaki muškarac okrenuti leđa, vrlo… »

Horoskop otkriva kako se znaci nose sa problemima u životu

Moj Novi Sad 28.01.2018
Svako od nas se suočava sa problemima na različit način. Mnogo toga utiče na to na koji način ćemo da se suočimo s problemima kao i na to da li ćemo se hrabro postaviti ili pobeći kao kukavice. Na osnovu horoskopskog znaka možete proceniti kakav… »

Kako žive Novosađani u Nemačkoj

Moj Novi Sad 28.01.2018
Nemačka je za mnoge obećana zemja. Ovo mišljenje se toliko uvrežilo da je ušlo u viceve i pošalice. Nimalo nas to ne iznenađuje, s obzirom da je Nemačka zemlja u koju se najčešće ide zbog posla. Kursevi nemačkog jezika u našem gradu su… »

Pet tipova umora koje možemo da osećamo

Moj Novi Sad 28.01.2018
Umor nas uvek parališe i onemogućava nam da obavljamo svakodnevne aktivnosti. Nekad smo svesni razloga zašto smo umorni jer smo na primer lumpovali celu noć, ali umor ne mora da bude samo posledica nedostatka sna. Sigurno vam se desilo da ste odmah po… »

Nedeljni horoskop za period od 29. januara do 4. februara

Moj Novi Sad 28.01.2018
Saznajte šta očekuje vaš znak u ovonedeljnom horoskopu. OVAN LJUBAV: Činiće vam se kao da je ljubav daleko od vas. Kod nekih će to i biti doslovno jer će im najdraža osoba trenutno biti odsutna. Čežnje će ojačati, a s njima i osećaj… »

Vreme danas: Pretežno sunčano, toplo, najviša dnevna u NS oko 8°C

Moj Novi Sad 28.01.2018
U Srbiji ujutru slab, na jugu i istoku ponegde i umeren mraz, po kotlinama i rečnim dolinama mestimično magla, koja će se ponegde zadržati duže tokom dana. Tokom dana će biti toplo, na severu i u centralnim krajevima umereno oblačno i suvo, u… »

Centar za zbrinjavanje opasnog otpada jedino ispravno rešenje problema

Moj Novi Sad 28.01.2018
Otkriće više od 1.000 tona mogućeg toksičnog otpada u Novom Sadu, kao i nedavno, slično "otkriće" u Obrenovcu, uznemirilo je, opravdano, građane tih mesta i javnost uopšte. Na slučaj u Novom Sadu, gde je zakupac prostora fabrike u stečaju… »