Automobili arhiva vesti 01.02.2018

Mazda Vision Coupe je najlepši koncept automobil

Auto blog 01.02.2018
Mazda VISION COUPE je osvojila nagradu za "Najlepši koncept automobil godine" na 33. Međunarodnom automobilskom festivalu. Mazdin globalni direktor dizajna, Ikuo Maeda, primio je juče nagradu na svečanosti u Parizu zajedno sa svojim timom dizajnera… »

Najava sajmova DDOR BG CAR SHOW 06 i MOTOPASSION

Vrele gume 01.02.2018
PR Saopštenje: Najava sajmova DDOR BG CAR SHOW 06 i MOTOPASSION Automobili i motocikli spremni za start. Pol pozicija za DDOR BG CAR SHOW i MOTOPASSION. Sajam automobila DDOR BG Car Show 06 i 12. Međunarodni sajam motocikala Motopassion, koji se na… »

Mercedes časti zaposlene sa po 5.700 evra

Auto blog 01.02.2018
Vlasnik Mercedesa, kompanija Daimler, prodala je u 2017. rekordan broj vozila, a jedan deo profita biće uplaćen na račune radnika. Godina koja je za nama bila je berićetna za vlasnike Daimlera, s obzirom da je ta kompanija u okviru svojih brendova… »

Nissan krenuo s testiranjem funkcije na kojoj će vlasnici električnih automobila moći da zarađuju

Auto blog 01.02.2018
Jedna od prednosti električnih automobila jeste što mogu da funkcionišu kao stabilizatori mreže. Električna energija koju vlasnik napuni tokom noći kada je potražnja manja, ili korišćenjem obnovljivih izvora energije, može da bude vraćena u… »

Proizvodnja modela BMW M3 će biti okončana u maju

Vrele gume 01.02.2018
Nova generacija stiže sledeće godine: Proizvodnja modela BMW M3 će biti okončana u maju Model BMW M3 F80 počinje polako da se predaje godinama, pa će iz tog razloga njegova proizvodnja uskoro biti okončana. Naime, BMW je imao nešto drugačiji plan… »

Škoda Vision X concept za sajam u Ženevi

Auto blog 01.02.2018
Sem već najavljene restilizovane verzije Fabije, Škoda je danas za predstojeći sajam automobila u Ženevi potvrdila i premijeru svog novog koncept vozila. U pitanju je Škoda Vision X concept, studija urbanog crossovera koji najavljuje budući serijski… »

Zvaniično je - Formula 1 u novoj sezoni bez „grid girls“!

Vrele gume 01.02.2018
Još jedna tradicija odlazi u istoriju: Zvaniično je - Formula 1 u novoj sezoni bez „grid girls“! Nakon nekoliko meseci rasprave čelnici Formule 1, „najbržeg cirkusa na svetu“, su najavili da se ukida jedan od najpoznatijih i najlepših… »

Kakva trka "ford performans" mašina! (foto, video)

Mondo 01.02.2018
U istoj trci "fokus RS", "fiesta ST", "GT", "mustang" i monstrum "F-150 reptor" Ford Performance je sportsko odeljenje najpoznatijeg američkog proizvođača automobila. Osim trkačkih modela koje spremaju za NASCAR, WRC i druga takmičenja, iz radionica… »

Deset dana je nemoćno gledao kako mu kradu parking mesto - a onda je odlučio da se osveti!

Srbija danas 01.02.2018
Neverovatna priča! Priča koju je objavio jedan radnik male firme u severnom Londonu, jedno je od najneverovatnijih svedočanstava o nevoljama sa parkiranjem. U pomenutoj kompaniji svi zaposleni imaju svoje parking mesto koje ne plaćaju malo, nego čak… »

Dobri uslovi za vožnju, ponegde magla i sumaglica

Mondo 01.02.2018
Zimski uslovi vladaju u višim predelima Sjenice, Novog Pazara i Ivanjice. Foto: MONDO/Predrag Vujić Izuzimajući maglu i sumaglicu u pojedinim krajevima, vremenske prilike su naklonjene učesnicima u saobraćaju, saopštio je jutros Auto-moto savez… »