Izvor: Insajder arhiva vesti 01.02.2018

Kragujevački oružari predali zahteve gradonačelniku uz očekivanje da grad pomogne fabrici

Insajder 01.02.2018
Predstavnici Štrajkačkog odbora fabrike Zastava oružje predali su danas gradonačelniku Kragujevca Radomiru Nikoliću zahteve oružara i pokazatelje poslovanja fabrike uz očekivanje da se grad, kao vlasnik jednog dela kapitala, uključi i pomogne da… »

Đurić: Priština nema nove informacije o ubistvu Ivanovića

Insajder 01.02.2018
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je da Priština Beogradu nije dostavila nikave nove informacije o ubistvu lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića. Voleo bih kada bi nam prištinske institucije, umesto upiranja… »

"Džukelama ne treba braniti da laju"

Insajder 01.02.2018
"Džukelama ne treba braniti da laju, to im je posao", ovom rečenicom je odbornik u Kuli Dragutin Medojević iz SDPS, objasnio kako lokalna vlast vidi svoje protivnike. A ovog puta, neprijatelj broj jedan za lokalnu vlast nisu bili politički protivnici… »

Ambasada SAD: Vlada Srbije bez značajnog napretka u slučaju Bitići

Insajder 01.02.2018
Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji ocenila je da Vlada Srbije nije postigla značajan napredak u rešavanju ubistva trojice državljana SAD - braće Bitići i pozvala nadležne da nastave da istražuju taj slučaj. "Vlada Srbije nije… »

Upadljivo ćutanje na tvrdnje da srpskim sredinama na Kosovu vladaju mafijaške grupacije

Insajder 01.02.2018
Ubistvo jednog od lidera Srba sa Kosova Olivera Ivanovića, sudeći po ćutanju predstavnika vlasti, opozicije, nadležnih institucija u Srbije i većine medija - više nije tema na kojoj treba insistirati niti je pitanje koje zahteva bilo kakav odgovor… »

Tači: Vrlo brzo rezultati istrage ubistva Olivera Ivanovića, kriminalno mafijaški akt

Insajder 01.02.2018
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je danas da će istražni organi Kosova vrlo brzo izneti konkretne rezultate istrage ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića. On je na konferenciji za novinare rekao da je ubistvo Ivanovića… »

FSS kaznio Partizan i Zvezdu zbog nereda na derbiju

Insajder 01.02.2018
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza nakon mesec i po dana od nemira na derbiju kaznila je Fudbalski klub Partizan i fudbalski klub Crvena zvezda novčanim kaznama u visini od 300.000 dinara, potvrđeno je Insajderu u ovom savezu. Osim novčanih kazni… »

Proglašena lista udružene opozicije na lokalnim izborima u Boru

Insajder 01.02.2018
Opštinska izborna komisija Bora proglasila je danas listu ujedinjene opozicije "Mi ili oni! Ujedinjeni za Bor" za lokalne izbore zakazane za 4. mart, saopštila je danas Narodna stranka koja je deo te liste. Pun naziv liste je "Mi ili oni! Ujedinjeni za… »

Svi kojima je u poslednjih 15 godina naplaćena obrada kredita mogu da tuže banke

Insajder 01.02.2018
Nakon što je Apelacioni sud u Beogradu doneo prvu pravosnažnu presudu po kojoj banka nije imala pravo da naplaćuje troškove obrade kredita, Viši sud u Beogradu je potvrdio istu takvu presudu Prvog osnovnog suda u Beogradu. To znači da svi građani… »

Skupština Kosova: Nedostatak prevoda na srpski zbog tehničkih problema

Insajder 01.02.2018
Služba Skupštine Kosova saopštila je danas da je juče i danas na početku sednice parlamenta bilo tehničkih problema sa opremom za prevođenje na srpski i turski jezik, koja je otklonjena 15 minuta po početku sednice. "Nakon angažovanja nadležnog… »