Izvor: Press arhiva vesti 01.02.2018

Čovek jednostavno zaboravi... Evo šta Emina Jahović danas kaže o prvom mužu za kog se udala sa 17 godina! (video)

Press 01.02.2018
- To je jedna lepa uspomena iz detinjstva kao neke prve ljubavi koja se desi i čovek ih jednostavno zaboravi - rekla je pevačica. Emina Jahović je izbacila novi album pod nazivom "Dalje", a nešto više o nazivu i nastanku pesama popričali smo sa… »

Zvaću je da vidi kako se snima visokobudžetni spot... Novi okršaj Karleuše i Seke! (video)

Press 01.02.2018
Jelena je zatim rekla svoje mišljenje i o jednoj aktuelnoj temi, a tiče se Sekinog i Darinog koncerta. Pevačica Seka Aleksić je zakazala koncert samo sedam dana pre koleginice Dare Bubamare u istom prostoru, beogradskoj Areni, nakon čega se desio… »

Lukas i Branislava se sreli prvi put posle raskida i uvreda, a tek da vidite sa kim je ona došla na žurku! (foto)

Press 01.02.2018
Veza od mesec dana imala je buran kraj, a bivši partneri konačno su se i sreli, oči u oči. Nakon razlaza od Sonje Vuksanović, Aca Lukas javno je predstavio svoju novu devojku Branislavu Pašajliju, rekavši tada kako je siguran da će ostariti sa… »

Poznata proročica o ubistvu Jelene Marjanović: Zoran je ubica! Ali nije svestan toga jer je podvojena ličnost! Plaši me ova…

Press 01.02.2018
Vesna Radomirović, poznatija kao Vesna Versaće, u kartama vidi da postoji i drugi, mračni Zoran Marjanović, ali da je ta ličnost potisnuta i tvrdi da on može da digne ruku na sebe. Jelena Marjanović ubijena je zbog greha koje nije počinila… »

Partizan imao 3.000.000 na stolu – Janković odbio Amijen

Press 01.02.2018
Fudbaler Partizana Marko Janković odbio je da pređe u francuski Amijen za tri miliona evra i odlučio je da sezonu nastavi u crno-belom klubu. Foto:B92.net Prvobitna informacija bila je da je Partizan dobio ponudu od milion evra za Jankovića, ali je to… »

Poznati lekar pronađen mrtav u Jagodini: Policija blokirala zgradu!

Press 01.02.2018
Poznati jagodinski lekar profesor na Višoj medicinskoj školi O.M. pronađen je obešen u stanu. Policija je blokirala zgradu koji se nalazi prekoputa zgrade Opštine Jagodina i lokalnog Tužilaštva i u toku je uviđaj. Za sada nije poznato da li je… »

Oprostio joj seks sa njegovim drugom! Marija Ana i Filip se pomirili, pa završili u krevetu! (video)

Press 01.02.2018
Njihova akcija ispod jorgana potrajala je čitavu noć, a pomirenja je konačno palo. Od ulaska Marije Ane Smiljanić u Zadrugu ona i Filip Đukić na ratnoj su nozi. Marija Ana je svom bivšem dečku zamerila to što je bio prisan sa ostalim… »

Zoran je Jelenu ubio zbog jane: Inspektori koji vode istragu ubeđeni da su pronašli motiv svirepog ubistva!

Press 01.02.2018
Inspektori koji rade na istrazi ubistva ubeđeni su da je Zoran počinio zločin kada mu je Jelena rekla da će se razvesti i odvesti ćerku sa sobom. Inspektori koji istražuju ubistvo Jelene Marjanović 2. aprila 2016. na nasipu u Borči uvereni su da… »

Kristinu (18) je izbo nožem 88 puta, pojačao je muziku da se ne čuju jecaji: Jeziv osmeh bogatog dečaka pred njenim…

Press 01.02.2018
Kristina Krupljan je pre ubistva Komšiću rekla da više ne želi da ima vezu sa njim jer je započela novu. anas je počelo suđenje za ubistvo Kristine Krupljan (18), koja je brutano ubijena u februaru prošle godine. Nju je ispred kućnog praga nožem… »

Kijino gostovanje na radiju "Zadruga" - Detalji seksa sa Filipom: Nije bio na šolji, nego ovde!

Press 01.02.2018
Oboriće svu gledanost!!! Za razliku od jučerašnjeg dana, ukućani su danas raspoloženi i raspevani od ranog jutra. Dok su jedni boravili u Beloj kući, drugi su organizovali svoju igru "Radio Amnezija". Voditelji su bili Milan Milošević, Bora… »