Izvor: Večernje novosti/Društvo arhiva vesti 01.02.2018

Amerikanci nominovali natašu Kandić Podržava OVK, sada juri "Nobela"

Večernje novosti 01.02.2018
Kongresmeni iz SAD nominovali osnivača Fonda za humanitarno pravo Za značajno priznanje. Kandićeva za nezavisnost Kosova dobila orden od Jahjage. OSNIVAČ Fonda za humanitarno pravo iz Beograda Nataša Kandić nominovana je za Nobelovu nagradu za mir… »

K. Mitrovica: Kamenom na srpsku kuću

Večernje novosti 31.01.2018
Za sada nepoznata osoba ušla je u dvorište kuće Nadežde Cvetnić u Ulici Sutjeska broj 27 u severnoj Kosovskoj Mitrovici i kamenom razbila prozor na jednoj sobi, javila je večeras Televizija Most iz Zvečana. Za sada nepoznata osoba ušla je u… »

Poruka admirala NATO: Ubistvo Ivanovića ubrzalo moj dolazak na Kosovo

Večernje novosti 01.02.2018
Džejms Fogo se zajedno sa komandantom KFOR-a Salvatoreom Kuocijem sastao sa gradonačelnikom Južne Mitrovice Agimom Bahtirijem, a potom su se sva trojica u Severnoj Mitrovici sreli sa Goranom Rakićem. Komandant združenih snaga NATO, u Napulju, admiral… »

Batut: U Srbiji od malih boginja obolelo 1.543 osoba

Večernje novosti 31.01.2018
U Srbiji i opštinama sa srpskom većinom na Kosovu od oktobra do srede od malih boginja obolelo je 1.543 osoba, saopštio je Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" U Srbiji i opštinama sa srpskom većinom na Kosovu od oktobra do… »

Ekskluzivno nalaz srpskih lekara: Mladića zamalo da ubiju u sudnici

Večernje novosti 01.02.2018
Šta su naši lekari utvrdili prilikom pregleda srpskog generala u Haškom tribunalu. Bolesti koje su skrivane: oštećenja mozga, šum na srcu, demencija... PREŽIVLjENI infarkt, skoro svakodnevni bol u grudima, šum na srcu, više oštećenja mozga… »

Lovište Vorovo: Podmladak stigao iz Slovačke

Večernje novosti 01.02.2018
Muflonima u ograđenom lovištu Vorovo na Fruškoj gori posle više od pola veka osvežena krv. U Nacionalni park uvezeno 25 ženki i pet mužjaka, vrednih oko 15.000 evra. U LOVIŠTE Vorovo na južnim padinama Fruške gore, nedaleko od Erdevika, kojim… »

Čudo zvano Mokra Gora

Večernje novosti 01.02.2018
Već petnaest godina traje bitka reditelja Emira Kusturice za ljude i prirodni biser Srbije. Škola bila pred gašenjem, sada ima 60 đaka n Ljudi ovde gledaju najbolje filmove. ZEMALjSKIM rajem gaziš, a vidiš ljude kako ga napuštaju, poput izbeglica… »

TV "Pink" se oglasila povodom akcije "Probudi Rem"

Večernje novosti 01.02.2018
Kolegijum televizije Pink oglasio se saopštenjem povodom akcije "Probudi Rem" Kolegijum televizije Pink oglasio se saopštenjem povodom akcije "Probudi Rem". Saopštenje prenosimo u celosti: Povodom akcije "Probudi Rem", da se podrži novinarka… »

Susam ide u sve!

Večernje novosti 01.02.2018
Susam je jedan od najstarijih začina na svetu, koji je idealan dodatak mnogim jelima. Ukoliko i vi volite da ga koristite u spremanju obroka, probajte neki od sledećih pet recepata. POHOVANA PILETINA Potrebno je: 500 g piletine, brašna po potrebi, 1… »

Komentar: Oglo

Večernje novosti 01.02.2018
U kom smo mi to zapećku svesti i savesti ako izvesni travar, "doktor prirodne medicine", pre dva dana, javno, nipodaštava uglednog specijalistu opšte hirugije, pomoćnika direktora KBC "Dr Dragiša Mišović"? GDE smo mi to došli kad narod više… »