Izvor: Večernje novosti/Regioni arhiva vesti 01.02.2018

Mesecima se čeka red za skener

Večernje novosti 01.02.2018
Više od hiljadu pacijenata KC Kragujevac na listi čekanja za pregled. Zbog opterećenja već odobrena nabavka novog uređaja. DIJAGNOSTIČKI skeneri u Kliničkom centru Kragujevca rade gotovo bez prestanka i netačna je informacija da su ovi aparati u… »

Udes kod Leskovca: Lakše povrede i prekid saobraćaja

Večernje novosti 01.02.2018
Ekipe Hitne pomoći prevezle su tri osobe u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice. Povređeni nisu životno ugroženi i žale se na bolove u vratu, kolenima i glavobolju. NEGDE oko 16 časova na državnom putu 258, takozvanom "starom auto-putu", oko… »

Novi inkubator u KC Niš, najviše pomogli - osuđenici

Večernje novosti 31.01.2018
Klinika za ginekologiju i akušerstvo dobila uređaj vredan 1,1 milion dinara, u nabavci učestvovali su donatori, osuđenici Kazneno-popravnog zavoda i građani koji su kupili karte za humanitarni koncert Lene Kovačević. NIŠ - Klinika za ginekologiju… »

Šalju poruku straha Kamenjem na kuću Oliverove prve žene (foto)

Večernje novosti 01.02.2018
Kamenovana porodična kuća Marine Ivanović, udovice nedavno ubijenog Olivera Ivanovića. Direktor kancelarije za KiM Marko Đurić izjavio je da nema informaciju, ali da će proveriti o čemu se radi. Porodični dom Marine Ivanović, udovic e nedavno… »

Delegacije gradova pobratima i prijatelja čestitale rođendan Novom Sadu (foto)

Večernje novosti 01.02.2018
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i predsednik Skupštine Grada Novog Sada Zdravko Jelušić primili su delegacije iz gradova pobratima i gradova prijatelja Novog Sada. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i predsednik Skupštine Grada… »

Prinovi u porodici Petković 200.000 dinara

Večernje novosti 01.02.2018
Gradonačelnik Novog Sada uručio novčani poklon prvorođenoj bebi na Dan grada. GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević u četvrtak je, povodom Dana grada, posetio Kliniku za Ginekologiju i akušerstvo i tom prilikom uručio novčani poklon od… »

Stiže pomoć Srbima na Kosmetu

Večernje novosti 01.02.2018
Udruženje za privredni preporod ima ideju da se izdvaja od jedan do dva odsto zarade za sunarodnike. Snežana Dubić, samohrana majka šestoro dece iz Suvog Lukavca, od privrednika Miodraga Nikolića dobila traktor. FEBRUARSKO sunce koje se u četvrtak… »

In memoriam Preminuo direktor "Metalca"

Večernje novosti 01.02.2018
Petrašin Jakovljević, direktor poznate Fabrike posuđa "Metalac" u Gornjem Milanovcu preminuo juče posle kraće bolesti u 62. godini. Petrašin Jakovljević, direktor poznate Fabrike posuđa "Metalac" u Gornjem Milanovcu preminuo danas posle kraće… »

Novi Ledinci: Đaci dobili modernu salu

Večernje novosti 01.02.2018
Za učenike osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj" po prvi put izgrađena fiskulturna sala. UČENICI OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Novim Ledincima prvi put su dobili fiskulturnu salu, moderno opremljenu, u kojoj će se održavati časovi fizičke kulture… »

Leskovac: Knjige ujedinile vlast i opoziciju

Večernje novosti 01.02.2018
Plan poslovanja Leskovačke biblioteke za ovu godinu nije dobio podršku odbornika. Posle zamerki, gradonačelnik predložio da se predlog odbaci. NE dešava se često da predlozi direktora javnih preduzeća i ustanova koje je u međuvremenu podržalo i… »