Izvor: Beta video arhiva vesti 03.02.2018

Šešelj: Mi postepeno vraćamo našu snagu, obnavljamo poverenje naroda

Beta video 03.02.2018
BEOGRAD - „Mi postepeno vraćamo našu snagu, obnavljamo poverenje naroda. Osećam na svakom mestu gde se pojavim da je to poverenje sve veće, da su navikli ljudi od nas da čuju istinu, da čuju pametnu reč, da čuju kako stvari zaista stoje. Nama je… »

Pripadnici MUP uhapsili dve osobe osumnjičene za krivično delo primanje mita u saizvršilaštvu

Beta video 03.02.2018
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kragujevcu uhapsili dve osobe, osumnjičene da su kao zaposlene u Veterinarskoj inspekciji Raškog… »

Vulin: Crna Gora da preispita svoju odluku o slanju vojske na KiM

Beta video 03.02.2018
BEOGRAD - ``Ja bih najlepše zamolio crnogorsku državu i crnogorsko Ministarstvo odbrane da još jednom razmisli i da ne šalje vojsku na Kosovo i Metohiju. Jer ako to budu uradili sigurno neće pomoći ni dijalogu, sigurno neće pomoći stabilizaciji na… »

Opozicija sutra organizuje proteste ispred RTS-a

Beta video 03.02.2018
BEOGRAD - Predstavnici opozcije i predstavnici Upravnog odbora Radio-televizije Srbije na današnjem sastnaku nisu postigli dogovor, zbog čega su opozicine partije za sutra najavili protest ispred zagrade javnog servisa. Posle sat vremena, novinarima se… »

Besplatni pregledi za građane, u okviru akcije Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

Beta video 03.02.2018
BEOGRAD - U Bačkoj Topoli, Vranju i Kraljevu su organizovani besplatni lekarski pregledi za sve građane, u okviru akcije Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. (pokrivalice)… »

Završen sastanak opozicije sa predstavnicima RTS-a

Beta video 03.02.2018
BEOGRAD - Sastanak predstavnika opozicionih stranaka i Upravnog odbora Radio-televizije Srbije (RTS). (pokrivalice)… »

Opozicija traži smenu Bujoševića, Vuletića i Stefanovića

Beta video 03.02.2018
BEOGRAD - Predstavnik Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Rade Veljanovski je naveo da su na sastanku zatražili da RTS radi po zakonu, kao i ostavke direktora RTS-a Dragana Bujoševića, predsednika UO Vladimira Vuletića i urednika informativnog programa… »

Veljanovski: Nezadovoljni smo radom RTS-a

Beta video 03.02.2018
BEOGRAD - ``Mi smo istakli svoje zahteve da pratimo rad RTS-a, da smo njime nezadovoljni``, rekao je predstavnik Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Rade Veljanovski posle sastanka predstavnika opozicije sa sa predsednikom i članom Upravnog odbora RTS.… »

Vuletić: Cilj sastanka je bio da se uljudno odgovori na pismo predstavnika političkih stranaka

Beta video 03.02.2018
BEOGRAD - ``Cilj je bio pre svega da se odgovori na uljudno pismo koje su predstavnici političkih stranaka uputili``, rekao je član Upravnog odbora RTS Vladimir Vuletić o sastanku sa predstavnicima opozicije. (Ć7)… »

Vuletić: Ostavke zaposlenih u RTS-u regulisane zakonom o javnim servisima

Beta video 03.02.2018
BEOGRAD - Član Upravnog odbora RTS Vladimir Vuletić reagujući na zahtev opozicije je rekao da su njegova ostava, kao i ostavke direktora i urednika informativnog programa RTS-a nešto što je regulisano zakonom o javnim servisima i da mogu da se… »