Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 03.02.2018

Koje je najbolje vreme za odlazak na spavanje?

Moj Novi Sad 03.02.2018
Neuropsihijatri se slažu u jednom: ne odgovara svima jednako vreme odlaska u krevet i jednako vreme ustajanja. Prošla je ponoć i konačno idete na spavanje, a ustajete u cik zore kako biste stigli na posao? Vaša svakodnevnica uskoro će biti pogođena… »

Novi Sad: Otvorena anketa za lokacije na kojima će biti postavljeni stolovi za stoni tenis

Moj Novi Sad 03.02.2018
Stonoteniski klub Novi Sad, u okviru projekta "Stoni tenis u prirodi", najavio je tokom proleća postavljanje betonskih stolova za ovaj sport na deset lokacija u gradu. Besplatna rekreacija na otvorenom mogla bi ponovo da postane popularna, a želja… »

Kiša i pad temperature, u NS najviša dnevna 8°C

Moj Novi Sad 03.02.2018
U Vojvodini je za subotu 3. februar najavljeno zahlađenje s obilnom kišom. Vetar ujutru umeren do pojačan južni i jugoistočni, a popodne skreće na severozapadni i kiša prelazi u susnežicu na severu i zapadu. Pritisak će biti ispod normale… »

Predviđanja stručnjaka: Za deceniju i po obolevanje od karcinoma povećaće se čak 70 odsto

Moj Novi Sad 03.02.2018
Svetska zdravstvena organizacija (SZO) pred 4. februar, Svetski dan borbe protiv raka, upozorila je da će prema njihovoj projekciji do 2032. broj obolelih od malignih tumora na svim lokalizacijama dostići čak 25 miliona godišnje. Za četiri godine, od… »

Prema poreskom kalendaru, prvi rok za plaćanje obaveza je 5. februar

Moj Novi Sad 03.02.2018
Poreska uprava Srbije objavila je spisak poreskih obaveza koje dospevaju u februaru. U pitanju su porezi na ugovore po osnovu estradnih programa, izveštaji o zapošljavanju osoba sa invaliditetom, akontacije poreza na prihod od obavljanja samostalne… »

I prijateljske odnose potrebno je ponekad proveriti

Moj Novi Sad 03.02.2018
Prijateljstvo, kao i sve druge veze između ljudi, prolazi kroz uspone i padove. Ako u odnosu sa bliskom osobom godinama primećujete znake koji vam ne prijaju, trebalo bi preispitate šta je u pitanju. Novosti prenosi koji znaci govore da je vreme za… »

"Dnevnik" istražuje: Kolike su cene stanova u Vojvodini?

Moj Novi Sad 03.02.2018
Najviše cene su u gradovima u kojima je bilo investiranja i otvaranja radnih mesta, a uglavnom se traže stanovi u staroj i novoj novogradnji. Najskuplji su novi stanovi u Novom Sadu, i to oni koji se kupuju direktno od investitora. U centru ili bliže… »

Posebna karta za neplaćen parking važiće 24 sata

Moj Novi Sad 03.02.2018
JKP "Parking servis" u Novom Sadu, uz saglasnost Gradskog veća, produžilo je važenje posebne parking karte koja se izdaje vozačima za neplaćen parking. Posebna cena parkiranja, među vozačima poznata i kao kazna za neplaćeni parking, novom gradskom… »