Regioni arhiva vesti 03.02.2018

Presretnuti na sred ulice! Hapšenje u Kragujevcu zbog uzimanja mita (video)

iKragujevac 03.02.2018
U Kragujevcu su uhapšene dve osobe zаposlene u Veterinаrskoj inspekciji Rаškog okrugа u Krаljevu. One su uhapšene zbog sumnje da su počinile krivično delo primаnje mitа u sаizvršilаštvu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova… »

Zamenik javnog tužioca u Novom Pazaru "zaradio" zabranu prilaska snaji

Blic 02.02.2018
Zameniku višeg javnog tužioca u Novom Pazaru E. A. (47) danas je sud izrekao hitnu meru zabrane prilaska i kontaktiranja sa žrtvom zbog porodičnog nasilja. Hitna mera u trajanju do 30 dana zameniku tužioca je izrečena zbog nasilja nad snajom sa… »

Malinari ljuti na vladu, ministarstvo i hladnjačare, najavljuju proteste

Užice oglasna tabla 03.02.2018
Nakon neuspelih pregovora u vladi o otkupnoj ceni maline, udruženja malinara Zlatiborskog okruga najavila su danas, sa skupa u Priboju, da će postupno radikalizovati proteste, a prvo će organizovati skup upozorenja u Bistrici, na magistralnom putu ka… »

Dečaci pretukli inspektora u Nišu, slomili mu nos pesnicama, ali će proći bez kazne!

Telegraf 03.02.2018
Za sada nema zvaničnih informacija, šta je motiv napada na inspektora. Niška policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom podnela je krivičnu prijavu protiv dvojice dečaka, starosti 11, a drugi 12 godina, jer su 30. januara ove godine u… »

Vranjanke pevaju u ritmu Evrope

OK radio 03.02.2018
Emilija Mišić i Mila Nikolić predstavljaće Vranje na nacionalnom takmičenju „Srbije u ritmu Evrope“, koje će biti održano u Nišu. Izbor za predstavnika Vranja u muzičkom projektu "Srbija u ritmu Evrope" otvorio je Nenad Antić, zamenik… »

Cakić: “Metroparking jug” nastavlja sa zloupotrebama, lokalna vlast to dozvoljava

Jug press 03.02.2018
LESKOVAC Ustavni sud konstatovao je da je doplatna karta odredjena u višestruko većem iznosu od ostalih cena usluga, te da je neprihvatljivo da se korisniku parking mesta utvrdjuje više različitih novčanih obaveza po osnovu istog načina korišćenja… »

Sevojno: Zasad predata samo jedna izborna lista, pravo glasa ima 5.871 građanin

Kurir 03.02.2018
SEVOJNO - Jedina lista koja je do sada predata Izbornoj komisiji Gradske opštine Sevojno je lista Srpske napredne stranke i ova lista je zvanično proglašena, izjavila je član Izborne komisije Katarina Penezić. Rok za predaju izbornih lista je 16… »

Radnički bolji od Proletera

Ritam grada Kg 03.02.2018
Fudbaleri kragujevačkog Radničkog 1923 pobedlili su i trećoj pripremnoj utakmici. Na pomoćnom terenu “Čika Dače” domaći tim savladao je ekipu Proletera iz Jelovika sa 2:0. Oba pogotka postigao je Nenad Đurđević, najpre u 51. a zatim u 63… »

Jeftini stanovi: Temelji krajem marta

OK radio 03.02.2018
U Vranju bi, kao jednom od prvih gradova u Srbiji, krajem marta trebalo da počnu radovi na izgradnji jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti, uz cenu od 450 evra po kvadratu, najavila je ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović… »

(Foto) sjenica pod vodom: Reka Grabovica poplavila podrume i dvorišta

Kurir 03.02.2018
Obilna kiša je podigla nivo reke Grabovice u Sjenici i podzemne vode su danas prodrle u nekoliko podruma u centru grada. Opštinske službe ispumpavaju vode iz poplavljenih podruma i dvorišta. Zbog opasnosti od izlivanja na kritičnim tačkama se prati… »