Arhiva » Vesti » Dnevnik 15.02.2018

Hladno i oblačno

Dnevnik četvrtak, 15. februar 2018.  |  Dnevnik.rs

VOJVODINA: Na jugu oblačno uz poneku pahulju snega. Na severu će doći do razvedravanja uz povremene sunčane intervale. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3, a maksimalna 5 stepeni.

SRBIJA: Hladno i preovlađujuće oblačno. Moguće je da bude slabog snega, pre svega u centralnim predelima. Padavine imaju tendenciju prestanka. Na severu će doći do delimičnog razvedravanja uz malo sunčanih intervala. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3, a maksimalna 6 stepeni.

NAREDNIH DANA: U petak i subotu ujutru mraz, a tokom dana sunčanije vreme sa malo oblaka. Dnevna temperatura u postepenom porastu. U nedelju i ponedeljak oblačnije vreme uz moguću slabu kišu ponegde.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Biometeorološke prilike mogu biti nešto povoljnije za hronično obolele i osetljive osobe. Oprez se savetuje osobama sa psihičkim tegobama. Meteoropatske reakcije moguće su u blažoj formi, a svim učesnicima u saobraćaju preporučuje se povećana pažnja.


Objavljeno na sajtu dnevnik.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Sutra sunčano i malo toplije, do osam stepeni

Novi magazin četvrtak, 15. februar 2018.

Oblačno na praznik, ali "toplih" 7 stepeni

Mondo četvrtak, 15. februar 2018.

Danas pretežno oblačno, do sedam stepeni

Novi magazin četvrtak, 15. februar 2018.

Pretežno oblačno, do sedam stepeni

B92 četvrtak, 15. februar 2018.

Ključne reči

Vojvodina Novi Sad Sneg

©2019 Netmark d.o.o.