Izvor: Večernje novosti/Ekonomija arhiva vesti 27.02.2018

Zabrana dizel motora U Nemačkoj? Krševi pred našim vratima

Večernje novosti 27.02.2018
Nemački sud u Lajpcigu uskoro bi mogao da donese odluku o zabrani dizel-motora u gradovima njihove države. SAVEZNI nemački sud u Lajpcigu odložio je nedavno donošenje presude u vezi sa zahtevom nekoliko velikih gradova za zabranu korišćenja vozila… »

Kostić kupio još 7,8 posto akcija aerodroma Portorož

Večernje novosti 26.02.2018
Slovenački holding Istrabenz prodao je kompaniji Hotel Palas Portorož, koji je u vlasništvu srpskog biznismena Miodraga Kostića, još 7,8 posto svojih akcija u Aerodromu Portorož. Slovenački holding Istrabenz prodao je kompaniji Hotel Palas… »

Trivan: Nova topionica u Boru je podvig u domenu ekologije

Večernje novosti 27.02.2018
Nova topionica u Boru je podvig u domenu ekologije, izjavio je danas u Boru ministar zaštite životne sredine Goran Trivan i dodao da tamošnjem Rudarsko topioničarskom basenu (RTB) na tome odaje priznanje. Nova topionica u Boru je podvig u domenu… »

Rimac: Jedna velika nemačka auto-kompanija dolazi u Srbiju

Večernje novosti 27.02.2018
Hrvatski inovator i osnivač kompanije za proizvodnju električnih vozila "Rimac Automobili", Mate Rimac, objavio je danas da jedna velika nemačka automobilska kompanija dolazi u Srbiju kako bi proizvodila komponente za električne automobile. Hrvatski… »

Ljajić: Spremni za pregovore o slobodnoj trgovini sa Iranom

Večernje novosti 27.02.2018
Ljajić je tokom poslovnog susreta srpskih i iranskih privrednika rekao da je Srbija inicirala razgovore o sporazumu o slobodnoj trgovini. Ekonomska saradnja Srbije i Irana ne prati dobre političke odnose dve zemlje, izjavio je ministar turizma, trgovine… »

Popović: Srpska pamet kreira inovaciona rešenja za ceo svet

Večernje novosti 27.02.2018
Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović i švedski ambasador u Srbiji Jan Lundvin posetili su švedsku kompaniju Verisek, čiji se glavni istraživački i razvojni centar Verisek Labs nalazi u Beogradu. Ministar za inovacije i… »

Dunav osiguranju nagrada "Moj izbor" za omiljeni brend

Večernje novosti 27.02.2018
Kompanija "Dunav osiguranje" dobitnik je nagrade "Moj izbor" za omiljeni brend u oblasti osiguranja, koju dodeljuje Udruženje "Moja Srbija" isključivo na osnovu glasova potrošača. Kompanija "Dunav osiguranje" dobitnik je nagrade "Moj izbor" za… »

Poslovnim korisnicima potrebna neograničena komunikacija

Večernje novosti 27.02.2018
Rast privatnog sektora uslovljen je različitim elementima, a među izazovima koji su stavljeni pred mala i srednja preduzeća nalazi se i komunikacija. Rast privatnog sektora uslovljen je različitim elementima, a među izazovima koji su stavljeni pred… »