Izvor: Večernje novosti/Hronika arhiva vesti 27.02.2018

AMSS: Bez preke potrebe ne kretati na put

Večernje novosti 27.02.2018
Auto-moto savez Srbije saopštio je večeras da vozačima savetuje da, bez preke potrebe, ne kreću na put, posto ih očekuju zimski uslovi vožnje. Auto-moto savez Srbije saopštio je večeras da vozačima savetuje da, bez preke potrebe, ne kreću na… »

Stravična nesreća kod Vranja: Stravična nesreća u Vranjskoj Banji: Zaobišli rampu, pa poginuli na šinama (foto+video)

Večernje novosti 27.02.2018
U stravičnoj nesreći na pruzi kod vranjske banje nastradali Marjan Dimitrijević i Saša Stojanović. Jednog iz automobila izvlačili vatrogasci, a drugi je odbačen čak 150 metara od pružnog prelaza. MARJAN Dimitrijević i Saša Stojanović, obojica… »

Uhapšena braća zbog sumnje da su ubili majku

Večernje novosti 27.02.2018
U Trgovištu uhapšena braća Dejan (30) i Martin Arsić (38). Nesrećna Martina i ranije trpela zlostavljanje sinova. PRIPADNICI vranjske policije uhapsili su braću Dejana (30) i Martina Arsića (38) iz Trgovišta, zbog sumnje da su golim rukama, do… »

Podignuta optužnica protiv lekara zbog smrti malog Radenka

Večernje novosti 27.02.2018
Posle podizanja optužnog predloga protiv trojice lekara, koji su osumnjičeni za smrt dečaka Radenka Nikodinovića (8) tužilaštvo traži da ih sud osudi na kazne zatvora od po pet godina. POSLE podizanja optužnog predloga protiv trojice lekara, koji… »

Užas na autoputu Beograd - Niš: Pokušavali da pomognu vozaču, pokupio ih drugi automobil (foto)

Večernje novosti 27.02.2018
U saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš, kod skretanja za Mali Požarevac, povređeno je pet osoba, od kojih troje teže. Najmanje pet osoba povređeno je u nesreći na autoputu Beograd - Niš, saznaju “Novosti”. Kako saznajemo, do… »

Nastavljeno suđenje Puzigaći za ubistvo Tatona

Večernje novosti 27.02.2018
Pred Višim sudom u Beogradu nastavljeno je ponovljeno suđenje Dejanu Puzigaći, sa monaškim imenom Sava, povodom optužbi za učešće u prebijanju na smrt francuskog navijača Brisa Tatona. Pred Višim sudom u Beogradu nastavljeno je ponovljeno… »

Uhapšen jer je iznuđivao novac uz pretnju pištoljem

Večernje novosti 27.02.2018
Policija je u Beogradu uhapsila M.S. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da je na teritoriji Novog Beograda i Čukarice tokom januara ove godine počinio više krivičnih dela razbojništvo. Policija je u Beogradu uhapsila M.S. (1983) zbog postojanja… »

Tragedija kod Loznice: Supružnici se ugušili od dima

Večernje novosti 27.02.2018
Slavko i Zagorka Višnjić stradali u požaru koji je zahvatio njihovu kuću kod Loznice. Sin Zdravko: Čim sam otvorio vrata plamen je buknuo. Oboje su već bili mrtvi. U POŽARU u selu Grnčara kod Loznice, jutros su nastradali osamdesettrogodišnji… »

Smrt na mostu Slobode: Tragovi vode do supruga

Večernje novosti 27.02.2018
Posle nerazjašnjene pogibije Marijane Grahovac na mostu u Novom Sadu policija sumnja da je muž počinio ubistvo. PROTIV Zorana Grahovca (45) iz Novog Sada, U Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu vodi se istraga zbog sumnje da je počinio teško… »

Plandište: Zajedno i u grob

Večernje novosti 26.02.2018
Prijatelji Vukašin Jeličić i Goran Petrović, koji su u nedelju nastradali u lančanom sudaru, biće sahranjeni sutra u 13 časova na lokalnom groblju u Plandištu. VUKAŠIN Jeličić (23) i Goran Petrović (23), najbolji prijatelji koji su nastradali… »