Izvor: Večernje novosti/Regioni arhiva vesti 27.02.2018

Nebojša Arsenijević ponovo izabran za rektora

Večernje novosti 27.02.2018
Savet Univerziteta u Kragujevcu izabrao je prof. Nebojšu Arsenijevića za rektora Univerziteta u Kragujevcu na period od tri godine. Savet Univerziteta u Kragujevcu izabrao je prof. Nebojšu Arsenijevića za rektora Univerziteta u Kragujevcu na period od… »

SPS i opozicija zakazali skup u isto vreme i na istom mestu

Večernje novosti 27.02.2018
Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije zakazao je za danas u 18 časova u Domu kulture razgovor ministra ekologije Gorana Trivana sa građanima. BOR - Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije zakazao je za danas u 18 časova u Domu kulture… »

Apatin: U jami opasno ulje

Večernje novosti 27.02.2018
Stigli rezultati toksikološke analize otpada pronađenog pre skoro mesec dana na putu Apatin - Prigrevica. INSTITUT zaštite na radu Vojvodine obavio je toksikološke analize ulja iz jame pronađene pre skoro mesec dana na putu Apatin - Prigrevica i… »

Novi Sad: Grad "kumovao" imenima ulica

Večernje novosti 27.02.2018
Na predlog građana, Novi Sad će nekim saobraćajnicama dodeliti nazive po značajnim ličnostima. Konačnu odluku doneće Skupština grada. KOMISIJA Skupštine grada Novog Sada za nazive delova naseljenih mesta i javnih službi podržala je u ponedeljak… »

"Pčelica" na novoj adresi

Večernje novosti 27.02.2018
U Brusu otvoren objekat dnevnog centra za decu i mlade sa smetnjama u razvoju. JASMINA Jovanović (21) je u ponedeljak jedva pristigla iz rodne Razbojne do zavejanog Brusa, ali kaže kako ništa nije moglo da je spreči da prisustvuje otvaranju novih… »

Dnevni red za samo 30 minuta

Večernje novosti 27.02.2018
Sednica Skupštine grada u Požarevcu protekla bez ijedne diskusije. ZASEDANjE Skupštine grada u Požarevcu završeno je samo 30 minuta od početka i sve tačke dnevnog reda su usvojene bez prethodne diskusije. A, pred odbornicima su se našli… »

Nemar lekara platio glavom?

Večernje novosti 27.02.2018
Za smrt Nikolaja Babuca (68), iz Uzdina, ožalošćena Porodica krivi lekare u Pančevu. Sestra preminulog dr Ana Krdu: S krvarenjem u stomaku iz bolnice poslat kući. PORODICA Nikolaja Babuca (68), iz Uzdina, koji je preminuo 11. februara od posledica… »

Da li je na pomolu kriza vlasti u Lebanu? Još jedan odbornik ostao bez mandata

Večernje novosti 27.02.2018
Odbornik Ljubiša Spasić, nosilac istoimene grupe građana, ostao je bez mandata i postao šesti narodni predstavnik u lebanskoj SO koji je tokom poslednja dva meseca izgubio mogućnost da odlučuje. ODBORNIK Ljubiša Spasić, nosilac istoimene grupe… »

U elektrifikaciju polja 100 miliona

Večernje novosti 27.02.2018
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović u Leskovcu najavio nove investicije. Komasacija omogućava mesečne uštede od 3.000 evra po hektaru. ELEKTRIFIKACIJA polja, komasacija zemljišta i sistemi za navodnjavanje su tri glavna činioca koji… »

Sremska Mitrovica: Pozorište na pijaci

Večernje novosti 27.02.2018
Žitnom trgu u Sremskoj Mitrovici vraćaju sjaj iz vremena rimskog Sirmijuma. U trgovačkom delu grada od leta scena na otvorenom. ARHEOLOŠKI lokalitet Žitni trg u Sremskoj Mitrovici, jedan od najstarijih delova grada, dobiće novi izgled posle… »