Izvor: Novi magazin arhiva vesti 04.03.2018

DJB i Dveri: Brojne nepravilnosti i kršenje pravnih i etičkih normi

Novi magazin 04.03.2018
Predstavnici liste Dosta je bilo i Dveri ocenili su večeras da su današnje izbore za odbornike Skupštine Grada Beograda obeležile mnoge nepravilnosti i kršenje pravnih i etičkih normi. Prvi na listi Vojin Biljić ocenio je da je dan bio pun izbornih… »

Vučić: SNS u Beogradu bez partnera ima apsolutnu većinu u parlamentu

Novi magazin 04.03.2018
Predsednik Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" osvojila više od 45 odsto glasova na današnjim izborima za odbornike Skupštine Grada Beograda, a… »

Šutanovac (DS): Rezultat loš, neću bežati od odgovornosti

Novi magazin 04.03.2018
Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je večeras da je rezultat koji je ta stranka ostvarila na beogradskim izborima loš, i da on neće bežati od odgovornosti za to što je koalicija ostala ispod cenzusa. Na prvoj konferenciji… »

Skulptura Vajnstajna na holivudskom bulevaru uoči dodele Oskara

Novi magazin 04.03.2018
Američki ulični umetnik Plestik Džizes (Plastic Jesus) koji je pre tri dana na holivudskom bulevaru postavio skulpturu Harvija Vajnstajna, izjavio je da je pomalo razočaran reakcijom prolaznika, preneli su danas lokalni mediji u SAD. Skulptura zlatne… »

Fest na bis u ponedeljak nakon zvaničnog dela 46. FEST-a

Novi magazin 04.03.2018
Nakon što večeras filmom poljske rediteljke Malgoržate Šumovske "Lice" bude završen ozvanični deo 46. Međunarodnog filmskog festivala FEST publika će u ponedeljak dobiti priliku da u programu postFESTum - Fest na bis pogleda dvadesetak… »

U Južnoj Africi od listerioze umrlo 180 osoba, pronađen izvor zaraze

Novi magazin 04.03.2018
Vlasti Južne Afrike, gde godinu dana vlada epidemija bakterije listerije, saopštile su danas da je identifikovan izvor zaraze i da je od januara 2017. godine od listerioze umrlo 180 osoba. Od tada je registrovano 950 slučajeva zaraze, naveo je… »

Inicijativa: Na biračkom mestu vođeni paralelni spiskovi; SNS: Inicijativa snima i popisuje birače (VIDEO)

Novi magazin 04.03.2018
Inicijativa "Ne davimo Beograd" saopštila je danas da je u toku prepodneva utvrdila vođenje paralelnih evidencija glasača na više biračkih mesta, a da su njihovi kontrolori i građani koji su ukazali na povrede napadnuti. Inicijativa je navela da je… »

U Los Anđelesu kasno večeras svečana dodela Oskara

Novi magazin 04.03.2018
U pozorištu Dolbi u Los Anđelesu kasno večeras po lokalnom vremenu biće dodeljeni prestižni Oskari, nagrade američke Akademije filmskih umetnosti i nauka, dok je favorit po broju nominacija film "The Shape of Water" (Oblik vode) meksičkog reditelja… »

Najmanje 14 mrtvih u sukobu u Sinaju

Novi magazin 04.03.2018
Četiri egipatska vojnika i deset džihadista poginulo je u operaciji egipatskih snaga bezbednosti protiv Islamske države u Sinaju, saopštila je danas vojska. Najmanje 16 vojnika i više od 100 džihadista poginulo je od 9. februara kada je počela… »

Elton Džon napustio binu zbog nepristojnog obožavaoca

Novi magazin 04.03.2018
Britanski muzičar Elton Džon bio je primoran da napusti binu tokom koncerta u Las Vegasu zbog nepristojnog ponašanja jednog obožavaoca koji je ometao predstavu, saopštili su menadžeri umetnika. Elton Džon je rekao da se jedan obožavalac popeo na… »