Izvor: Svet plus arhiva vesti 04.03.2018

Zadruga: Anđelo iznenadio ukućane - Kija ima najprljaviju dušu! (VIDEO)

Svet plus 04.03.2018
Nakon što su Gordana Džehverović i Kija Kockar "zaratile" u rijalitiju "Zadruga", zbog toga što je Goca rekla sve u lice šta misli o njoj, kako ona uopšte nije devojka kakvom se predstavlja. Anđelo je iznenadio ukućane: "Ona ima najprljaviju… »

Parovi: Rijaliti zvezda napustila je igru! Ukućani u šoku!

Svet plus 04.03.2018
Ukućani su ostali u šoku! Rijaliti zvezda napustila je igru i izašla iz vile "Parovi"! Vesna Rivas je napustila vilu jer su glasovi njenih fanova bili poražavajuće mali. Ona se nije mnogo potresla, dok su ostali bili vidno šokirani jer su bili… »

Dnevni horoskop za 4. mart 2018. godine!

Svet plus 04.03.2018
Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 4. mart 2018. godine na portalu Svet Plus. Ovan 21.3.- 20.4. Ljudi oko vas danas će sitničariti po pitanju vašeg načina rada. Radite onako kako smatrate da je najbolje… »

Zadruga: Žuti izabrao krevet pored Macinog i odmah mu se posrećilo! (VIDEO)

Svet plus 04.03.2018
Izgleda da Maci nedostaje pažnja u rijalitiju "Zadruga", a dobila je upravo od novog cimera. Žuti izabrao krevet pored Macinog i odmah mu se posrećilo! Radosav Žuti i Mladen Jakoviljević, zvani Đomla Panamera su novi ukućani rijalitja "Zadruga"… »

Kravi zapevala pesmu - My Humps - ali se vrlo brzo pokajala! (VIDEO)

Svet plus 04.03.2018
Dvadesetpetogodišnju Mellisu Meville, zapevala kravi pesmu "My Humps" ali se vrlo brzo pokajala jer se kravi to ni malo nije dopalo. Devojka se vraćala u hotel u Džaslameru u Radžahstanu, kada je primetila prilično veliku kravu na ulici. Zadivljena… »

Zadruga: Matora pobesnela! Sanja bi pre spaval sa Đeksonom nego sa Slobom! (VIDEO)

Svet plus 04.03.2018
Odnos između Matore i Sanje u rijalitiju "Zadruga" je nedokučiv i često je napet, a ovoga puta je Matora pobesnela! Sanja bi pre spaval sa Đeksonom nego sa Slobom! Matora je već u nekoliko navrata rekla da njena osećanja prema Sanji nisu samo… »

Serija Komšije peta epizoda: Lažni Grof se vraća u selo!

Svet plus 04.03.2018
Serija "Komšije" peta epizoda na RTS-u 5. marta u 22 časa. Lažni Grof se vraća u selo! Momčilo, koji se komšijama predstavlja kao grof Anton Bokalović, vratio se u selo. Mile poštar predloži Gordani da primi Slađanu, devojku koja je zatrudnela… »

Zašto muškarci kilograme gube brže od žena?

Svet plus 04.03.2018
Nauka tvrdi da muškarci brže gube kilograme od žena. Zašto je to tako? Žene imaju veći procenat masti, a muškarci više mišićne mase i brži metabolizam. Za razliku od žena, kojima se višak kilograma uglavnom primećuje na bokovima, muškarcima… »

Edita kaže da joj je zdravlje ugroženo, a menadžeru poručuje: Ispadaš iz igre!

Svet plus 04.03.2018
Čudna poruka osvanula je na njenom profilu! Edita kaže da joj je zdravlje ugroženo, a menadžeru poručuje: "Ispadaš iz igre"! O Editi Aradinović se piše već nedeljama, pre svega zbog informacije da će napustiti bend "Ministarke" i dalje nastaviti… »