Izvor: Telegraf/Balkan arhiva vesti 04.03.2018

Maja ima samo 7 godina, ali od većine ljudi zna 7 puta više država i njihovih zastava (video)

Telegraf 04.03.2018
Ona je ponosna na svoje znanje, a to je u video snimku podelila i na Fejsbuku, gde je odmah dobila bezbroj pozitivnih komentara. Maja Mateska (7) iz Prilepa, na jugu Makedonije izgleda kao i svako drugo dete njenog uzrasta. Od njih se, međutim, razlikuje… »

Ukradena bista Ive Lole Ribara iz parka u Zagrebu: Dva puta su je vandali uništavali

Telegraf 04.03.2018
Ivo Lola Ribar rođen je u Zagreb 1916. godine. Bista partizanskog narodnog heroja Ive Lole Ribara ukradena je danas s postolja spomenika iz parka u Prilazu baruna Filipovića u Zagrebu, potvrdila je zagrebačka Policijska uprava. Ustaše ponovo… »

Zlatni skok ivane: Pogledajte kako je Španovićeva ugasila nadu najljuće rivalke i osvojila svetski tron! (video)

Telegraf 04.03.2018
Pamtiće se četvrta serija sa Svetskog prvenstva u Birmingemu. Ivana Španović osvojila je zlato na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Birmingemu u skoku u dalj, a to odličje doneo je skok iz četvrte serije sa 6,96. Ivana je u prvoj imala 6,89, što je… »

Današnja vremenska prognoza (4. mart 2018): U prvom delu dana sneg i kiša, pa sledi razvedravanje

Telegraf 04.03.2018
Najviša dnevna temperatura od minus 1 na severu do 6 stepeni na jugu i istoku Srbije. U Srbiji će u jutarnjim i prepodnevnim satima biti oblačno, mestimično sa snegom, na jugu i istoku sa kišom i susnežicom, uz maksimalnih šest stepeni na jugu i… »

Obnažena članica grupe Femen prekinula Berluskonijevo glasanje, Srbin želi u italijanski parlament (FOTO) (VIDEO)

Telegraf 04.03.2018
Mediji podsećaju da su aktivistkinje Femena prekinule Berluskonija tokom glasanja i na izborima 2013. godine. Obnažena članica feminističke grupe Femen upala je danas na glasačko mesto u Milanu, u trenutku kada je tamo glasao bivši premijer Silvio… »

Zlatoooo! Ivana Španović je nova svetska kraljica! (foto)

Telegraf 04.03.2018
Ivana je rekordnim svetskim skokom u sezoni uspela da osvoji titulu koja joj je nedostajala u karijeri! Ivana Španović konačno je osvojila svetsku titulu, na Svetskom dvoranskom prvenstvu u atletici, koje se održava u Birmingemu, i to skokom 6,96… »

Grčka obalska straža uočila je brod koji se mnogo čudno kreće. Presreli su ga i našli 1,3 tone droge!

Telegraf 04.03.2018
Avion Fronteksa je sumnjivi brod uočio oko 60 nautičkih milja jugoistočno od Krita. Grčka Obalska straža saopštila je danas da je zaplenila oko 1,3 tone obrađenog kanabisa, sakrivenog na ribarskom brodu sa stranom zastavom koji je krenuo iz Sirije… »