Izvor: Večernje novosti/Balkan arhiva vesti 04.03.2018

Makedonci neće "Gornjomakedoniju" (foto)

Večernje novosti 04.03.2018
Protesti u Skoplju protiv promene imena, uz zahteve za obustavljanje pregovora sa Grčkom. DOK su se u Skoplju u nedelju održavali protesti protiv promene imena države Makedonije, grčki dnevnik “Nea selida” je objavio da je vlada u Atini… »

Pretresi na Cetinju i u pogdorici: Oduzeto oružje, municija, motorole

Večernje novosti 04.03.2018
Pretresom lokacija koje koristi V.V. (23) iz Cetinja u Cetinju i Podgorici pronađeno je i oduzeto: 39 komada detonatorskih kapisli i kolska radio veza „Motorola TM-360" PRETRESOM stanova i drugih prostorija na šest lokacija u Cetinju i Podgorici koje… »

Izetbegović: Strategija EU širenja na Balkan rešenje za BiH

Večernje novosti 04.03.2018
Član Predsedništva BiH i predsednik SDA Bakir Izetbegović, izjavio je danas da "nova strategija EU za proširenje na Balkan, kroz program šest vodećih inicijativa, pruža šansu za rešenje svih ili skoro svih problema i zastoja s kojima se BiH… »

Porodična tragedija: Poginuo idući po vodu, brata zbog toga ubio infarkt

Večernje novosti 04.03.2018
U blizini planinarskog doma na Mosoru dogodila se porodična tragedija, u kojoj su, sticajem nesretnih okolnosti, smrtno stradala dva rođena brata. U blizini planinarskog doma na Mosoru dogodila se porodična tragedija, u kojoj su, sticajem nesretnih… »

Slepom Slovencu nudili posao vozača autobusa

Večernje novosti 03.03.2018
Nezaposleni Slovenac dobio je od zavoda za zapošljavanje hitnu poruku da se javi na konkurs za posao vozača autobusa, ali su mu se odgovorni izvinili odmah nakon što je to objavio na društvenim mrežama, uz opasku da je potpuno slep. Nezaposleni… »

Poseta Vučića druga najvažnija tema u Hrvatskoj

Večernje novosti 04.03.2018
Istraživanje javnog mnjenja agencija Promocija plus sprovela u proteklom mesecu, zaključno sa 3. martom. Poseta srpskog predsednika Hrvatskoj druga je najvažnija tema proteklog meseca u Hrvatskoj, odmah posle Agrokora, pokazalo je najnovije… »

Premijeru Crne Gore Od Vučića - "Srbija, od zlata jabuka"

Večernje novosti 04.03.2018
Premijer Crne Gore Duško Marković primio je u 2017. godini protokolarne poklone u vrednosti od 7.325 evra. Premijer Crne Gore Duško Marković primio je u 2017. godini protokolarne poklone u vrednosti od 7.325 evra, a među tim poklonima je i knjiga… »

Nekadašnji lazaret - karantin : Deo Venecije krasi Meljine

Večernje novosti 04.03.2018
U budućem hotelskom kompleksu "Lazure" sa pet zvezdica, obnavlja se kapela Svetog Roka. LUKSUZNI hotelski kompleks "Lazure Marina" sa pet zvezdica, u Meljinama, nadomak Herceg Novog, vrednosti oko 72 miliona evra, prve goste i nautičare primiće ovog… »

Crnogorski Če Gevara: Ljubo Čupić dobija spomenik u svom Nikšiću

Večernje novosti 04.03.2018
Bronzana skulptura, čiju skicu u svom ateljeu u Parizu radi poznati vajar Zlatko Glamočak, biće postavljena do leta na Trgu slobode. CRNOGORSKI Če Gevara, Ljubo Čupić, narodni heroj, vraća se svojim Nikšićanima, i korzou, kojim je 9. maja 1942… »