Zabava arhiva vesti 04.03.2018

Tri godine od smrti muzičara: Posvetili su mu film, obožavale su ga generacije, a umro je u Beču!

Blic 04.03.2018
U ponedeljak, 5. marta se navršava tri godine od smrti muzičara Vlada Divljanina. Poznat i priznat kao gitarista, pevač i glavna kreativna snaga kultnog sastava Idoli, a potom i po raznovrsnim projektima ostvarenim u okviru svoje samostalne karijere… »

Pred nama je 24 časa Oskara na RTS-u

RTS 04.03.2018
Projekcijom filma „Lice“, za koji je poljska rediteljka Malgoržata Šumovska, odnela Srebrnog medveda na ovogodišnjem Berlinalu, večeras se u Centru „Sava“ završava 46. Fest. Najveći i najprestižniji festival kod nas, publici je prestavio… »

Preminuo glumac Dejvid Ogden Stajers

Radio 021 04.03.2018
Glumac Dejvid Ogden Stajers, najpoznatiji po seriji "MASH", preminuo je od raka bešike u 76. godini. Za ulogu uštogljenog plemića i talentovanog hirurga, majora Čarlsa Emersona Vinčestera III, dobio je dve nominacije za Emi nagrade. Kasnije je… »

(VIDEO) ZASLUŽILA SI DA TE MUŽ VARA: Goca izvređala Kiju, ova od besa nije mogla da se zaustavi!

Svet 04.03.2018
Svađa između Gordane Džehverović i Kristine Kockar se otrgla kontroli, osim toga što su pale teške optužbe i provokacije sa obe strane, Kija je rekla nešto čime je uvredila Gocu. Kako je Džehverovićka rekla da je Kristina zaslužila prevaru… »

Opljačkana Dara Bubamara: Lopovi upali u stan na Dedinju i odneli stvari u ogromnoj vrednosti

Blic 04.03.2018
Dara Bubamara opljačkana je u noći između utorka i srede, kada su lopovi upali u njen stan na Dedinju i odneli plen vredan, prema prvim procenama, oko 30.000 evra. Tokom pljačke, u stanu nije bilo nikoga, a kada je Dara došla dva dana kasnije… »

Zlatna malina za najgore filmsko ostvarenje u 2017. godini

RTV 04.03.2018
LOS ANĐELES - Animirani film "The Emoji Movie" u kojem glume Džejms Korden i Patrik Stjuart dobitnik je ovogodišnje nagrade Zlatna malina za najgore filmsko ostvarenje u 2017. godini i to je prvi dugometražni animirani film u 38 godina koji je zaradio… »

Barbra Strejsend klonirala psa

Vesti online 04.03.2018
Američka pevačica i glumica Barbra Strejsend izjavila je da je klonirala svog kućnog ljubimca, ženku tulearskog psa koja je uginula prošle godine. Holivudski časopis "Varajeti", za koji je glumica dala izjavu, navodi da postupak kloniranja košta… »

Toga više nema: Evo šta Jovana i Srđan više nikako neće moći da rade tokom vođenja "Jutarnjeg"

Blic 04.03.2018
Jovana Joksimović i Srđan Predojević postali su nova lica "Prve" televizije. Ovaj par će od sutra, 5. marta, svakog dana gledaocima na ovoj televiziji poželeti "dobro jutro". I dok su na drugim televizijama to mogli da rade, čini se da više neće… »

Znate je kao nežnu i uvek nasmejanu,: Ali... Sloboda Mićalović kakvu niste videli do sada!

Blic 04.03.2018
Sloboda Mićalović uvek je nasmejana i raspoložena, a to se kosi sa onime što je Vuk Kostić otkrio o njoj. Naime, Vuk koji nije sklon objavljivanju fotografija iz privatnog života, niti detalja sa snimanja, ovaj put je napravio presedan i objavio… »

Konačno zajedno: Ovo je prva zajednička slika Jelisavete i Tea još od preseljenja u Ameriku

Blic 04.03.2018
Glumica i njen suprug uživaju "preko bare", a u Los Anđeles su se prošle godine preselili zbog njegovog profesionalnog angažmana. Jelisaveti Orašanin i Milošu Teodosiću polazilo je za rukom da sačuvaju svoju privatnost u Americi otkad su se… »