Beograd arhiva vesti 16.03.2018

Porodica Maurer iseljena iz stana

N1 Info 16.03.2018
Porodica Maurer, iz šestog pokušaja, prinudno je iseljena iz svog stana na Bulevaru kralja Aleksandra. Osim sudskih izvršitelja, iseljenju je prisustvovala i policija, ali i građani koji su protestovali. Izvor: N1 Ni blokada saobraćaja na Bulevaru… »

Težak incident kod Poštanske štedionice: Pretučena 2 kontrolora Bus plusa na liniji 33

Kurir 16.03.2018
Dvoje radnika Bus plusa su jutros pretučeni, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Macura je navela da su jutros u 06.48 sati u ulici Kraljice Marije kod Poštanske štedionice pretučena dva radnika firme Bus plus, usled čega su prevezena u… »

Povređen pešak u Bulevaru despota Stefana

Večernje novosti 16.03.2018
U Bulevaru despota Stefana danas je povređen pešak kada je na njega naletelo putničko vozilo i odbacilo ga na autobus, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. BEOGRAD - U Bulevaru despota Stefana danas je povređen pešak kada je na njega naletelo putničko… »

Vulin: Srbija se seća prijateljstva s Francuskom

Beta video 16.03.2018
BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas u Beogradu da Srbija u proteklih 100 godina nije prestala da se seća velikog prijateljstva s Francuskom iz Prvog svetskog rata i da je ponosna na one s kojima je delila istoriju. ``Sto… »

Deterdžent u fontani deo politike "mi smo kreteni"

Mondo 16.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je pokušaj uništavanja fontane na Slaviji sipanjem deterdženta deo politike "mi smo kreteni". Foto: Mondo/Goran Sivački U Beogradskoj hronici na RTS juče je objavljen snimak na kojem se vide osobe koje… »

Vesić poručio: Postavljanjem šina na Mostu na Adi počinje niz infrastrukturnih radova u Beogradu

Srbija danas 16.03.2018
Završetak radova planiran je za 14 meseci. Gradski menadžer Goran Vesić rekao je da će u Beogradu u narednom periodu biti realizovani važni infrastrukturni projekti, čija je realizacija usko povezana i međusobno uslovljena. On je najavio… »

Poginuo pešak, četvoro povređenih u nezgodama u Beogradu

N1 Info 16.03.2018
Jedna osoba je poginula, a četiri su povređen u saobraćajnim nezgodama koje su se protekle noći dogodile na ulicama Beograda, rečeno je u Hitnoj pomoći. Portparolka te službe Nada Macura kazala je agenciji Beta da je žena (60) pešak poginula, dok… »

"Ne da(vi)mo Beograd": Nemamo veze sa deterdžentom u fontani na Slaviji

Blic 16.03.2018
Povodom tvrdnji gradskog menadžera Gorana Vesića iznetih u Beogradskoj hronici na RTS-u, obaveštavamo javnost da naši aktivisti nisu učestvovali u oštećenju fontane na Slaviji, ni deterdžentom, ni na druge načine, decidirano poručuju iz “Ne… »

Na Paliluli besplatna pripremna nastava za malu maturu

BK TV 16.03.2018
Gradska opština Palilula za učenike osmog razreda svih osnovnih škola na teritoriji te opštine organizuje besplatne časove pripremne nastave za upis u srednju školu. Predsednik opštine Aleksandar Jovičić rekao je da je cilj da se učenici… »

Svečano otvaranje Narodnog muzeja na Vidovdan!

Telegraf 16.03.2018
Ministar Vukosavljević je rekao i da država mora da vodi računa o autentičnom izrazu svog identiteta i kulturnog jezgra ovog naroda, "a to je ćirilica" Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je da će Narodni muzej biti… »