Izvor: BK TV arhiva vesti 16.03.2018

Zločin bez krivca: Dva meseca od ubistva Ivanovića, javnost malo zna o istrazi

BK TV 16.03.2018
Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je na današnji dana pre dva meseca ispred kancelarije u Kosovskoj Mitrovici. Zločin i dalje bez krivca. Ivanović je sa šest hitaca u leđa, a javnost još nije… »

RTS nije smanjivao ton Goranu Vesiću!

BK TV 16.03.2018
Sve u skladu sa tehničkim standardima. Tri stručnjaka sa Katedre za snimanje i dizajn zvuka Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, vanredni profesori dr Zoran Maksimović i Nikola Kokotović i docent Dino Dolničar posle analize dve emisije "Upitnik"… »

Republika Srpska se pripaja Srbiji? "Većina građana bi glasala za to, mi smo gurnuti u BIH!"

BK TV 16.03.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da bi se većina Srba u Srpskoj na referendumu, kada bi on bio održan, izjasnila za pripajanje RS Srbiji. "Gurnuti smo u BiH, to mesto nam je nametnuto kao moranje, diktirano od međunardonog… »

Ovog čoveka su "sahranili" živog, celo mesto bruji o ovom nezapamćenom slučaju!

BK TV 16.03.2018
Svašta! Rumunski sud odbio je tvrdnju 63-godišnjeg Rumuna Konstatina Relijua da je živ, nakon što je zvanično registrovano da je preminuo. Prema rečima portparola suda, Reliu je izgubio slučaj zato što je prekasno podneo žalbu i presuda je… »

Milo Đukanović, ipak, kandidat za predsednika Crne Gore?

BK TV 16.03.2018
Lider DPS-a Milo Đukanović biće kandidat te partije za predsednika države, objavili su nezvanično crnogorski mediji. Iz ove partije oglasio se Milutin Simović koji nije imenovao kandidata DPS na predsedničkim izborima 15. aprila, ali je kazao da… »

Panika u Osijeku, stranovnici u strahu! Padaju mrtvi golubovi, leševi životinja širom grada! (foto, video)

BK TV 16.03.2018
Sazvana vanredna sednica Kriznog štaba zbog novonastale situacije! Povećani broj mrtvih golubova koji padaju s krovova i drveća uneli su paniku kod građana Osijeka, posebno vlasnika pasa i mačaka koji strahuju za svoje ljubimce i sumnjaju da je u… »

WhatsApp neće deliti privatne podatke korisnika sa Fejsbuka - za sada!

BK TV 16.03.2018
Iz kompanije WhatsApp nedavno je saopšteno da se podaci korisnika neće deliti sa Facebookom kako bi se ispoštovao zakon o zaštiti podataka na području Evrope. Tome je prethodilo pokretanje istrage u Velikoj Britaniji u cilju utvrđivanja da li je… »

Velika policijska akcija u Albaniji! Uhapšeni gradonačelnik i 11 funkcionera zbog kriminalnih radnji pored mora!

BK TV 16.03.2018
Albanija se uhvatila u koštac sa korupcijom! Albansko tužilaštvo saopštilo je danas da je 12 funkcionera, među kojima je i jedan gradonačelnik, uhapšeni zbog nezakonite prodaje zemljišta pored mora. Albanci povukli strašan potez posle kojeg je… »

Na Paliluli besplatna pripremna nastava za malu maturu

BK TV 16.03.2018
Gradska opština Palilula za učenike osmog razreda svih osnovnih škola na teritoriji te opštine organizuje besplatne časove pripremne nastave za upis u srednju školu. Predsednik opštine Aleksandar Jovičić rekao je da je cilj da se učenici… »

Baka prala prozor, a nije ni slutila da će zbog toga postati hit u celom regionu! (foto)

BK TV 16.03.2018
Fotografija bake koja pere prozore postala je hit na društvenim mrežama! Naime, na Fejsbuk stranici " Dnevna doza prosečnog Dalmatinca“ objavljena je fotografija koja je izazvala lavinu komentara. Baka je izašla na balkon, a brojni korisnici… »