Izvor: Kurir arhiva vesti 16.03.2018

Specijalno tužilaštvo Kosova: Preuzeli smo istragu o ubistvu Ivanovića, predmet još nismo analizirali

Kurir 16.03.2018
KOSOVSKA MITROVICA - Kosovsko Specijalno tužilaštvo saopštilo je da u ovoj fazi istrage ne može da objavljuje informacije o ubistvu Olivera Ivanovića, potvrđujući da su predmet preuzeli osmog marta od Osnovnog tužilaštva u Kosovskoj Mitrovici. Po… »

Korbin: Ne žurite sa svaljivanjem krivice na Moskvu, setite se Iraka

Kurir 16.03.2018
Dok su SAD, Francuska i Nemačka podržali stav Vlade britanske premijerke Tereze Mej da je Rusija odgovorna za trovanje bivšeg špijuna Sergeja Skripalja i njegove ćerke, britanski laburisti su podeljeni po tom pitanju. Lider vodeće opozicione… »

Proterani s ostrva: Ruske diplomate napuštaju Veliku Britaniju 20. marta

Kurir 16.03.2018
Ruske diplomate proterane iz Velike Britanije zbog slučaja "Skripalj" napustiće tu zemlju sa porodicama 20. marta, izjavio je danas ruski ambasador u Londonu Aleksandar Jakovenko. Prema njegovim rečima, ukupno 80 osoba - diplomate i članovi njihovih… »

Razgovarali o budućoj saradnji: Misija MMF danas završava posetu Beogradu

Kurir 16.03.2018
BEOGRAD - Misija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) danas završava posetu Beogradu tokom koje su sumirani postignuti rezultati nedavno završenog aranžmana sa Srbijom, sagledana najnovija makroekonomska i fiskalna kretanja i razmatrani modaliteti… »

Policija uhapsila mladića zbog droge pored kola: Ispustio kilogram marihuane kada je video policajce

Kurir 16.03.2018
Policija je uhapsila N. A. (23) iz okoline Bujanovca zbog sumnje da je u svom vozilu prevozio oko kilogram marihuane, saopštila je danas Policijska uprava u Vranju. Policija je u četvrtak u okolini Bujanovca na parking prostoru pored parkiranog… »

Vučić u Prokuplju na otvaranju pogona sa 450 novih radnih mesta: Svako radno mesto u Toplici za nas znači život i opstanak…

Kurir 16.03.2018
Kad god je Srbija tražila radnika ili vojnika, Topličanin je uvek bio prvi i nikada nije kukao. Zato hoćemo da se odužimo Toplici i da vratimo Toplici... Mi ćemo da damo sve od sebe i da uložimo u Toplicu. Ovde sam video radnike koji su zadovoljni i… »

(Foto) Diković sa prvim čovekom Vojnog komiteta NATO Pavelom: Alijansa potpuno uvažava vojnu neutralnost Srbije

Kurir 16.03.2018
Načelnik Generalštaba Vojske Srbije Ljubiša Diković razgovarao je danas u Beogradu s predsedavajućim Vojnog komiteta NATO-a, češkim generalom Petrom Pavelom o aktuelnoj političko-bezbednosnoj situaciji u regionu, sa težištem na Kosovu i saradnji… »

Španski mediji: Rahoj neće na samit EU-Balkan, ne želi da se slika sa Tačijem?

Kurir 16.03.2018
Španski premijer Marijano Rahoj razmišlja da ne ode na samit EU-Balkan, najavljen za 17. maj, jer ne želi da se fotografiše sa predsednikom tzv. Kosova Hašimom Tačijem, pošto Španija ne priznaje nezavisnost pokrajine, piše "Pais". Španski… »

Svilanović na skupu u Sarajevu: Strategija o proširenju odlična vest

Kurir 16.03.2018
SARAJEVO - Generalni sekretar Veća za regionalnu saradnju (RCC), Goran Svilanović, koji učestvuje na sastanku ministara spoljnih poslova Zapadnog Balkana u Sarajevu, izjavio je da je nedavno objavljena strategija EK o proširenju odlična vest. Ona… »

Bombom na kuću Srbina u bošnjačkoj mahali: Eksplozija u Kosovskoj Mitrovici

Kurir 16.03.2018
KOSOVSKA MITROVICA - Nepoznate osobe bacile su eksplozivnu napravu u dvorište kuće u kojoj živi Srbin sa majkom u naselju Bošnjačka mahala u Severnoj Mitrovici. Radio Kontakt plus javio je da povređenih nije bilo i da je u eksploziji, koja se desila… »