Izvor: OK radio arhiva vesti 16.03.2018

Držala 20 sati smartfon u ruci, jedva joj spasili život

OK radio 16.03.2018
Jedna Kineskinja razvila je ugrušak opasan po život nakon što je držala mobilni telefon u ruci više od 20 sati. Četrdesetsedmogodišnja Kineskinja provela je tri sata na operaciji tokom koje su lekari uspeli da joj spasu život. Neimenovana žena je… »

Beba iz pakla: Jezivi kez sa ultrazvuka

OK radio 16.03.2018
Na snimku ultrazvukom se dečak smeši, no to nije osmeh kakav biste voleli da vidite jer više podseća na Džokera iz Betmana nego nevino novorođenče. Većina trudnica ne može da dočeka da upozna dete koje nosi, a fotografije s ultrazvuka čuvaju… »

Koferi puni švercovanih cigareta

OK radio 16.03.2018
Vranje - Carinici su u sredu, u saradnji sa policijom, prilikom kontrole autobusa, na graničnom prelazu Preševo sprečili pokušaj krijumčarenja skoro 1.500 paklica cigareta „marlboro“ i „vinston“, saopštila je Uprava carina. Na graničnom… »

Problema ima, ali stadion će biti gotov na vreme

OK radio 16.03.2018
Iako u javnosti Vranja kolaju priče o problemima i probijanju rokova na rekonstrukciji Gradskog stadiona, nadležni tvrdi da se dinamika posla poštuje i da će stadion biti otvoren na vreme. Trenutno se radi na sređivanju dokumentacije sa partnerima iz… »

Saglasnost Veća na nove autobuske linije

OK radio 16.03.2018
Gradsko Veće Vranja dalo je saglasnost na zahtev preduzeća za saobraćaj “Kavim Jedinstvo” za utvrđivanje privremene linije Vranje - Kupinince -Rataje i Vranje - Pavlovac - Gornje Žapsko. Prema navodima Zorice Jović, portparola GV, ova saglasnost… »

Štab za vanredne situacije o klizištima

OK radio 16.03.2018
Štab za vanredne situacije grada Vranja razmatrao je na sednici u četvrtak stanje klizišta na teritoriji grada. Naloženo je stručno-operativnom timu da izađe na teren, sagleda stanje postojećih i potencijalnih klizišta i predloži preduzimanje… »

U Eparhiji skup o tužbi protiv NATO zemalja

OK radio 16.03.2018
Vranje - Tribina o formiranju lokalnog saveta za pripremu tužbe protiv država članica NATO alijanse biće održana u petak u 18 časova u sali Eparhije vranjske. Iako je ranije najavljeno da će skup biti održan u sali Doma Vojske, izabrana je sala… »