Izvor: Večernje novosti/Beograd arhiva vesti 16.03.2018

Posle višečasovne drame u centru Beograda: Porodica Maurer izbačena na ulicu zbog prevare podstanara (foto)

Večernje novosti 16.03.2018
Posle šestog pokušaja Silvana Maurer danas prinudno iseljena iz svog stana u centru Beograda. Vlasnica se nije uknjižila, što je omogućilo krađu identiteta bivšeg vlasnika i podizanje hipoteke. POSLE višečasovne drame porodica Maurer danas je… »

Incident na liniji 33: Putnica bez karte napala kontrolore ''Bus plusa'', pa pobegla

Večernje novosti 16.03.2018
Kontrolori kompanije ''Bus plus'' D. B. i L. M. napadnuti su jutros oko 6.15 sati na stajalištu 27. mart. BEOGRAD - Kontrolori kompanije ''Bus plus'' D. B. i L. M. napadnuti su jutros oko 6.15 sati na stajalištu 27. mart. Incident se dogodio na liniji… »

Povređen pešak u Bulevaru despota Stefana

Večernje novosti 16.03.2018
U Bulevaru despota Stefana danas je povređen pešak kada je na njega naletelo putničko vozilo i odbacilo ga na autobus, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. BEOGRAD - U Bulevaru despota Stefana danas je povređen pešak kada je na njega naletelo putničko… »

Vulin: Obnova Spomenika zahvalnosti Francuskoj - obnova vrednosti koje su nas spajale

Večernje novosti 16.03.2018
Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da Srbija u proteklih sto godina, od završetka Prvog svetskog rata, nije prestala da se seća prijateljstva koje je sa Francuskom izgradila tokom ratnih vremena. BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije… »

Huligani na Slaviji Sipali prašak pa se slikali pored fontane, snimile ih sigurnosne kamere! (video)

Večernje novosti 15.03.2018
Goran Vesić prokomentarisao da u Beogradu postoji "manja grupa ljudi koji zarad ostvarivanja svojih političkih ciljeva uništavaju sve što se u Beogradu uredi ili izgradi" U Begradskoj hronici na javnom servisu večeras je objavljen snimak na kojem se… »

Divlji buvljak uz šine kod Cvetka

Večernje novosti 16.03.2018
Plato ispred ulaza na zvezdarsku zelenu pijacu uzurpirali ulični prodavci. Opština i komunalna policija su na potezu. PLATO ispred Cvetkove pijace na Zvezdari okupirali su ulični prodavci. Uzurpirali su sve prilaze pijaci, ali i deo oko tramvajskog… »

Direktori će odlučivati o trošenju para

Večernje novosti 16.03.2018
Predškolske ustanove dobijaće novac u skladu sa ranije podnetim planovima. Svaki dinar bi trebalo da se pravda pismenim izveštajem. PREDŠKOLSKE ustanove neće više morati da čekaju zeleno svetlo Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu za… »

Mostovi u mraku do jula?!

Večernje novosti 15.03.2018
Saobraćajnice Zemun - Borča i preko Ade mesecima bez svetla zbog obijanja trafostanica. Za popravku Direkcija za izgradnju grada daje 120 miliona dinara. MAGISTRALA od Pupinovog mosta do Pančevačkog puta u mraku je duže od šest meseci! Bez svetla… »