Izvor: Večernje novosti/Društvo arhiva vesti 16.03.2018

General NATO: Razumem osećanja Srba prema Alijansi, ali verujem u prijateljstvo

Večernje novosti 16.03.2018
General NATO je, nakon sastanka u Beogradu sa srpskim ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom, istakao da je uvek zadovoljan posle sastanka sa partnerskim zemljama sa kojima postoji "plan za budućnost" Predsedavajući Vojnog komiteta NATO Petr Pavel rekao… »

Povećan broj vakcinisanih, epidemija malih boginja jenjava

Večernje novosti 16.03.2018
Epidemiolog Zoran Radovanović izjavio je danas da je poslednjih meseci povećan broj vakcinisanih, dodajući da treba očekivati da epidemija malih boginja polako jenjava. BEOGRAD - Epidemiolog Zoran Radovanović izjavio je danas da je poslednjih meseci… »

Bizaran slučaj: Živog čoveka sud proglasio mrtvim

Večernje novosti 16.03.2018
Rumunski sud odbio je tvrdnju 63-godišnjeg Rumuna Konstatina Relijua da je živ, nakon što je zvanično registrovano da je preminuo. Rumunski sud odbio je tvrdnju 63-godišnjeg Rumuna Konstatina Relijua da je živ, nakon što je zvanično registrovano… »

Vremenska prognoza: Mraz steže na kraju zime

Večernje novosti 16.03.2018
Do kraja nedelje, prema najavama meteorologa, u Srbiji se očekuju prolećne temperature, a zatim sledi novo zahlađenje. U celoj zemlji biće hladnije za 10 do čak 15 stepeni. PRIJATNI prolećni dani od ponedeljka će biti "na pauzi", a zameniće ih… »

Vulin: U Srbiji ne odlučuju ni Rusija ni Amerika

Večernje novosti 16.03.2018
Ministar odbrane Srbije izjavio je da su dezinformacije navele američkog generala Skaparotija da govori o srpskom narodu kao o nekom o kome treba brinuti. Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da su dezinformacije navele američkog… »

POKS: Soraja platila stan 250.000 evra u kešu, Ispitati imovinu "starleta"

Večernje novosti 16.03.2018
POKS ukazuje da smo gotovo svakodnevno svedoci vesti iz kojih saznajemo da se devojke, koje nazivaju starletama, hvale skupim automobilima, putovanjima, stanovima. Pokret obnove Kraljevine Srbije traži od nadležnih da ispitaju imovinu "starleta", a… »

Ruske podmornice neprimećeno stigle do obale SAD

Večernje novosti 16.03.2018
Nuklearne podmornice Ruske federacije klase „ščuka B“ uspešno su sprovele vežbu blizu američkih vojnih baza, izbegavši otkrivanje dok su se približavale obali SAD. Nuklearne podmornice Ruske federacije klase „ščuka B“ uspešno su sprovele… »

Savu kroti betonski zid (foto)

Večernje novosti 16.03.2018
Igor Mirović i Branislav Nedimović obišli radove na nasipu u Sremskoj Mitrovici. Za bedem dug tri kilometra "Vode Vojvodine" izdvojile 130 miliona dinara. ZAVRŠETKOM odbrambene linije na levoj obali Save u dužini od tri kilometra, između Hrtkovaca i… »

Budući vatrogasci izveli završnu vežbu (foto)

Večernje novosti 16.03.2018
Polaznici prve klase osnovne obuke pripadnika vatrogasno - spasilačkih jedinica izveli su danas u sedištu Uprave za vanredne situacije u Beogradu završnu vežbu. BEOGRAD - Polaznici prve klase osnovne obuke pripadnika vatrogasno - spasilačkih jedinica… »

Pop o kome bruji region Posle opela pevao narodnjake, na krštenju izjavljivao saučešće; Pop: Sve mi je namešteno. Šta je…

Večernje novosti 16.03.2018
Reporteri "Novosti" u Drugovcu kod Smedereva, sa sveštenikom Nenadom Obradovićem, o kojem bruji cela Srbija. Pola sela brani popa, mnogi ga kritikuju zbog vožnje "pod gasom" kraj pokojnika. SVE mi je namešteno. Ti što su me slikali, ne podnose me… »