Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 16.03.2018

Luna priznala: Sloba i ja smo sve uradili zbog marketinga! (video)

Večernje novosti 16.03.2018
Kija je tužila Lunu zato što ne prestaje da blati nju i njen brak, te smatra da ona nema pravo bilo šta da komentariše i da je samo jedna u nizu. U Zadruzi je organizovano suđenje između Kristine Kije Kockar i Lune Đogani. Naime, Kija je tužila… »

Posle 12 godina braka: Razvodi se sin Donalda Trampa

Večernje novosti 16.03.2018
Donald Tramp Junior i njegova supruga Vanesa Tramp se razvode nakon 12 godina braka, javio je ABC njuz. VAŠINGTON - Donald Tramp Junior i njegova supruga Vanesa Tramp se razvode nakon 12 godina braka, javio je ABC njuz. "Uvek ćemo imati ogromno… »

Počinje 19. “Gitar art festival”

Večernje novosti 15.03.2018
Pod sloganom "Nastaviće se" u petak u Domu omladine Beograd počinje 19. "Gitar art festival" koji će do 21. marta okupiti više od 100 učesnika iz 25 zemalja. Pod sloganom "Nastaviće se" u petak u Domu omladine Beograd počinje 19. "Gitar art… »

Cveće u senci

Večernje novosti 16.03.2018
Šta posaditi. na severnoj strani okućnice: Dobar izbor su muškatle, lepi Jova, begonija, ali i rododendroni. VRT ili balkon okrenut ka severu najčešće nema dovoljno svetla, pa mnogi odustaju od gajenja cvetnih biljaka. To je loša odluka, s obzirom… »

Mića raskrinkao kiju: Filip te razvalio, kažeš da voliš Slobu a sve najgore o njemu pričaš, jel se drogiraš??? (video)

Večernje novosti 16.03.2018
Kija i Lepi Mića posvađali su se prethodne noći, nakon rasprave koju su imali Kija i Sloba. Kija i Lepi Mića posvađali su se prethodne noći, nakon rasprave koju su imali Kija i Sloba u kojoj je ona rekla kako je dan nakon njene i Slobine svadbe… »

Četkica je najvažnija

Večernje novosti 16.03.2018
U dobru maskaru svakako vredi investirati, jer ćete se mnogo brže našminkati i sigurno ćete biti zapaženi. Još niste pronašli svoju idealnu maskaru? Najvažnija je četkica, tvrde holivudski vizažisti, jer od njenog oblika zavisi kakav ćete… »

Kako dalje posle prevare

Večernje novosti 16.03.2018
Za jedne, prevara je kraj. Za druge, borba počinje tek tada. Da li oprostiti? Da li okrenuti leđa i otići? Istraživanja pokazuju da skoro svaki drugi čovek oprašta prevaru, što ne znači da će se sa njom lako izboriti. Psiholog Željka Kurjački… »

Vredni su na dnu, a cvrčci na vrhu

Večernje novosti 16.03.2018
Bojan Petrović iz “Ajriš stu of Sindidun” o danu Svetog Patrika i irskoj muzici. ŠIROM sveta, a već godinama i na ovim prostorima, 17. marta se obeležava “najzeleniji praznik" - Dan Svetog Patrika. U čast misionara i sveca, kome zapisi, uz… »

Život u kući od blata

Večernje novosti 16.03.2018
Serijal "S Tamarom u akciji" vodi nas u Negotin. HUMANITARNA TV priča "S Tamarom u akciji" prošlog petka je ušla u novi, peti ciklus emitovanja. Osim zavidne gledanosti, serijal koji pomaže ugroženim porodicama u Srbiji, doneo je šarmantnoj… »

Horoskop za petak: Tajne Blizanaca su razotkrivene, Device pune sebe

Večernje novosti 16.03.2018
Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene... OVAN Osećate da ste profesionalno veoma cenjeni, a danas stiže i mala potvrda za to. Paralelno s tim, pozitivan pomak u… »