Izvor: Pravda arhiva vesti 17.03.2018

Ovako britanski ambasador ide na raport kod rusa: Kraj britanske diplomatije u Moskvi (video)

Pravda 17.03.2018
Ambasador Velike Britanije u Moskvi Lori Bristou je hitno pozvan u rusko Ministarstvo spoljnih poslova. Britanskom ambasadoru je u zgradi Ministarstva spoljnih poslova Rusije uručeno rešenje Ministarstva spoljnih poslova o proterivanju 23 britanskih… »

Vučić: Zajednica srpskih opština je mrtvo slovo na papiru i nemamo budućnost

Pravda 17.03.2018
Svih šest od 15 tačaka iz Briselskog sporazuma o formiranju Zajednice srpskih opština su ostale mrtvo slovo na papiru, rekao je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju naciji. Rekao je da je Srbija svoje obaveze ispunila i poručio… »

Dačić: Srbija ne može da trguje Kosovom zbog EU!

Pravda 17.03.2018
Lider SPS i šef diplomatije Ivica Dačić rekao je danas u Smederevskoj Palanci da Srbija ne može da trguje Kosovom i Metohijom. - Mi ne možemo da dozvolimo da Srbija radi ulaska u EU izda svoje nacionalne i državne interese, ne možemo da trgujemo… »

Montgomeri o kosovskoj vojsci: Savetujem srpskoj vladi da kaže:' Ne, ne i ne'

Pravda 17.03.2018
Srbija ni po cenu EU integracija ne treba da se saglasi sa formiranjem kosovske vojske, kaže bivši američki ambasador u Srbiji Vilijam Montgomeri. "Što je mnogo, mnogo je", uzvratio je Montgomeri na pitanje Tanjuga kako vidi poruke koje je u Beogradu… »

Brnabićeva za HRT: Nisam Vučićeva produžena ruka!

Pravda 17.03.2018
Prvi put otkako je postala premijerka Srbije Ana Brnabić dala je intervju hrvatskom mediju. Za HRT ona je govorila o problemima nestalih i pitanju granice. Na sajtu intervju je, kao najvažnija vest, prenet pod naslovom "Premijerka Srbije Ana Brnabić… »

Zukorlić apeluje na spas porodica terorista ID: Spasiti 11 državljana Srbije iz kurdskog logora

Pravda 17.03.2018
Prema informacijama lidera SPP Muamera Zukorlića, u logoru na tromeđi Sirije, Iraka i Turske se nalazi 11 državljana Srbije, uglavnom žena i dece, a on apeluje na nadležne državne organe da preduzmu sve što je u njihovoj moći da ih spasu i… »

Teška besmislica: Da je „Novičok“ bio u koferu Julije Skripalj - otrovao bi se ceo avion kojim je stigla iz Moskve!

Pravda 17.03.2018
Nova verzija pokušaja trovanja špijuna MI6 Sergeja Skripalja i njegove kćerke Julije - koju je objavio londonski The Telegraph sa pozivanjem na britansku obaveštajnu službu -ne samo da je puna „rupa“, nego je i poprilično smešna. Pomenuti list… »

Ruski generalštab: SAD i njihovi saveznici spremaju udar krstarećim raketama po Damasku!

Pravda 17.03.2018
Generalštab Oružanih snaga Rusije saopštio je da postoje znaci koji govore da se Sjedinjene Države i njihovi saveznici spremaju za udare po sirijskoj armiji krstarećim raketama. Načelnik Glavne operativne uprave ruskog Generalštaba – general… »

Priština zavadila i masone: Kosovo seme razdora i među slobodnim zidarima!

Pravda 17.03.2018
Kosovo je postalo seme razdora i među slobodnim zidarima. Naime, Ujedinjena velika masonska loža Engleske suspendovala je pre tri dana odnose sa Velikom ložom Albanije, jer je pod njenim autoritetom na Kosovu formirano nekoliko masonskih loža. Prvu je… »

Albanci kriju istinu o zločinu: Supruga ubijenog Olivera Ivanovića, Milena otvorila dušu!

Pravda 17.03.2018
Milena Ivanović, supruga lidera SDP Olivera Ivanovića, koji je 16. januara ubijen ispred sedišta svoje partije u Kosovskoj Mitrovici, kaže da je skandalozno to što kosovsko tužilaštvo dva meseca ćuti i ne otkriva ni jedan jedini detalj iz istrage… »