Izvor: Sandžak press arhiva vesti 17.03.2018

Vučić: Za treće i četvrto dijete 10 godina 30.000 mjesečno od države

Sandžak press 17.03.2018
Majka koja rodi treće i četvrto dijete imaće 30.000 dinara mjesečno od države u periodu od 10 godina, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, ističući da je to samo jedna od niza mjera donijetih u cilju popravljanja demografske slike… »

Kalač (SPP) – Prekogranična regija Sandžak bi donijela dobro Crnoj Gori (Video)

Sandžak press 17.03.2018
Gosti Petra Komnenića u emisiji “Načisto” bili su: Vasilije Miličković, Marko Milačić, Hazbija Kalač i Đorđije Blažić. Hazbija Kalač tom prilikom istakao da ne razmatra povlačenje kandidature, te da je njegova kandidatura sretan događaj… »

Ljajić traži ukidanje manjinskog cenzusa da bi spriječio bošnjačke stranke da učestvuju u državnoj Skupštini

Sandžak press 17.03.2018
Gostujući u jutarnjem programu N1 „Novi dan“ ministar Rasim Ljajić govorio je navodnoj „zloupotrebi manjinskog cenzus“ koji omogućava manjinskim strankama određene pogodnosti na svim izborima. Ljajić smatra da prirodni cenzus za manjinske… »

Novi Pazar poveo protiv Spartaka u polufinalu plej-ofa

Sandžak press 17.03.2018
Odbojkaši Novog Pazara pobijedili su ekipu subotičkog Spartaka sa 3:0 u setovima (25:23, 25:23, 25:22), u prvom susretu polufinalne serije plej-ofa Superlige, koja se igra na tri dobijene utakmice. Novi Pazar je do pobjede predvodio Marko Vukašinović… »

Muftija Zukorlić apeluje: Spasiti Sandžaklije iz kurdskog logora za ISIL

Sandžak press 17.03.2018
Prema informacijama lidera SPP muftije dr. Muamera Zukorlića, u logoru na tromeđi Sirije, Iraka i Turske se nalazi 11 državljana Srbije, uglavnom žena i djece. On apeluje na nadležne državne organe da preduzmu sve što je u njihovoj moći da ih… »

Video: Djeca pokazuju posljedice razaranja Istočne Ghoute

Sandžak press 17.03.2018
U zračnim napadima na Istočnu Ghoutu, pobunjeničku enklavu istočno od Damaska, poginulo je najmanje 30 civila. Noor i Alaa, dvije djevojčice iz Istočne Ghoute u Siriji, koje bilježe aktuelne napade sirijskih snaga na tu regiju, molile su za pomoć… »

Policija pronašla ”Ladu Nivu” pljevaljskih tablica punu droge

Sandžak press 17.03.2018
Službenici Odjseka za borbu proiv droge pronašli su prekjuče napušteno vozilo u kojem je bilo oko 90 kilograma opojne droge marihuna tipa skank. Kako su naveli u saopštenju, rade sve kako bi identifikovali osobu koja je upravljala vozilom… »

Opština Sjenica mijenja grb – SPP apeluje da na novom grbu ne bude likova

Sandžak press 17.03.2018
U Velikoj Sali Skupštine opštine Sjenica održana prva redovna sjenica u 2018. godini . Skupština je otpočela minutom šutnje i učenjem Fatihe za dvije mlade žrtve koje su izgubile život u prethodnom periodu. Jedna od bitnijih tačaka dnevnog reda… »

Prodaje se imovina Fabrike sedišta u Priboju – Traži se kupac za zemljište, objekte, opremu…

Sandžak press 17.03.2018
Stečajni upravnik akcionarskog društva Fabrika sedišta Priboj oglasio je prodaju imovine ovog preduzeća javnim nadmetanjem. Predmet prodaje predstavlja imovina grupisana u dve imovinske celine. Prvu imovinsku celinu čine zemljište na KO Rača… »

SDP u Prijepolju tražio raspravu o Centru za socijalni rad, pa pobjegao od nje

Sandžak press 17.03.2018
Prethodnih mjesec dana javnost je bila svjedok permanentnog medijskog napada na direktoricu Centra za socijalni rad u Prijepolju Sabiru Hadžiabdić od strane SDP-a. Iako važi za najuspješnijeg rukovodioca jedne opštinske ustanove, predstavnici SDP-a… »