Zabava arhiva vesti 17.03.2018

Bebek posetio Selmu iz čuvene pesme Bijelog dugmeta, a njen pogled je sve otkrio

Vesti online 17.03.2018
Jedan od najvećih hitova "Bijelog dugmeta" peva o Selmi Borić, gospođi koja je stvarna i koja i danas živi u Zagrebu. Danas ima 89 godina, i dalje mio i drag pogled, iako je, kako je rekla u jednom intervjuu, usamljena jer su joj svi koji su joj… »

(Video) Janjuš kao razjareni bik: Nasrnuo na Baneta, Sloba preko stola skočio da spreči da dobije batine!

Kurir 17.03.2018
Marko Janjušević Janjuš sinoć je bio veoma nervozan, a posebno je pobesneo zato što mu je neko pominjao ćerku u negativnom kontekstu. Bane Čolak je pokušavao da postavi pitanje, ali su se Janjuš u Lepi Mića raspravljali. Bane je zatim rekao… »

Ognjen Amidžić nije znao da su upaljene kamere: Progovorio o Mariji Šerifović i njenom seksualnom opredeljenju! Ovo će mu…

Kurir 17.03.2018
Voditelj Ognjen Amidžić izazvao je lavinu komentara kada je javno, verovatno misleći da su kamere ugašene, iskomentarisao seksualni život Marije Šerifović. Svima je već dobro poznato da Ognjen Amidžić jednom nedeljno radi intervjue sa… »

Šarliz Teron: Rešenje nije još oružja, to je suludo

Dnevnik 17.03.2018
DUBAI: Ideja da se u opticaj stavlja još oružja i naoružavaju američki nastavnici je suluda, smatra poznata glumica Šarliz Teron, koja je danas govorila na Forumu o globalnoj edukaciji i veštinama u Dubaiju. Jednostavno ne razumem kada ljudi… »

Ruski naučnik: Misteriozna troprsta mumija nije ljudskog porekla

B92 17.03.2018
Kontroverzni ruski naučnik Konstantin Korotkov nedavno je podigao prašinu u javnosti tvrdnjom da "troprste mumije" sa izduženim lobanjama, koje su navodno pronađene u Peruu, zapravo nisu ljudi. Uprkos tome što je naučna zajednica strogo odbacila… »

Nada Macura glumi u seriji ‘Nemanjići’

Tračara 17.03.2018
Portparolka Hitne pomoći Nada Macura dobila je ulogu u Nemanjićima, najskupljoj seriji u istoriji srpske televizije. “Treba da glumim mletačku princezu jer je autentičan lik sa mnom, pa su rekli da ću na osnovu mog lika u Nemaćićima glumiti… »

(Kurir TV) nijedan nastup ne može da prođe bez ovog performansa: Karleuša zagrmela Ide maca oko tebe, pa skinula momka iz…

Kurir 17.03.2018
Jelena Karleuša održala je koncert na Kopaoniku i napravila pravi spektakl. Njen nastup nije mogao da prođe bez obaveznog performansa uz hit "Ide maca oko tebe". Karleuša je i ovaj put iz publike izvukla jednog mladića i skinula ga do gole kože… »

Ljudski Ken nakon 60 operacija: Vreme je za decu

Tračara 17.03.2018
Rodrigo Alves svoj je život posvetio plastičnim operacijama pomoću kojih je potpuno promenio svoj izgled, zbog čega su ga mediji prozvali ‘ljudski Ken’. Danas, nakon 60 operacija, Alves je napokon zadovoljan svojim izgledom pa sada ima novi san… »

Ajnštajn: Nisam mnogo postigao u životu

Vesti online 17.03.2018
Između Alberta i Marije Ajnštajn bile su dve godine razlike. Tokom detinjstva su bili najbolji prijatelji, pošto je Albert, kasnije poznati naučnik, bio veoma sramežljiv. Ostali su bliski celoga života, a samo se Mariji, kažu upućeni, Ajnštajn… »

Zlobna izjava: Jelena Rozga će zbog ove rečenice bivšeg verenika pobesneti

Blic 17.03.2018
Stjepan Hauser i Jelena Rozga bili su u velikoj ljubavi koju su svojevremeno čak i ozvaničili veridbom, a onda se ljubav ugasila. Ni muzičar ni pevačica nikada nisu želeli da kažu zbog čega su raskinuli veridbu. I dok je Jelena ostala dosledna tome… »