Zabava arhiva vesti 17.03.2018

Selma iz "Bijelog dugmeta" samuje

RTV 17.03.2018
ZAGREB - Selma iz čuvenog hita Bijelog dugmeta postoji i danas živi u Zagrebu. Žena po kojoj je ime dobio jedan od najvećih hitova Bijelog dugmeta danas ima 89 godina, ali se i dalje jasno seća Vlade Dijaka koji joj je 1949. godine napisao pesmu… »

Tuča u Zadruzi: Nasrnuli jedan na drugog, uletelo obezbeđenje

Blic 17.03.2018
Sinoć je u "Zadruzi" došlo do fizičkog obračuna između Marka Janjuševića Janjuša i Baneta Čolaka. U jednom momentu i obezbeđenje je uletelo kako bi intervenisalo. Tokom "Igre istine", prvo je pričao Bane Čolak, a Janjuš je počeo da mu upada… »

Ognjen Amidžić pomislio da su kamere ugašene pa progovorio o Mariji Šerifović!

Svet plus 17.03.2018
Ognjen Amidžić pomislio da su kamere ugašene pa progovorio o Mariji Šerifović, odnosno o njenom intimnom životu! Voditelj Ognjen Amidžić jednom nedeljno vodi emisiju u kojoj radi i intervju sa zadrugarima koji su nekim svojim ponašanjem u… »

Šarliz Teron: Rešenje nije još oružja, to je suludo

Dnevnik 17.03.2018
DUBAI: Ideja da se u opticaj stavlja još oružja i naoružavaju američki nastavnici je suluda, smatra poznata glumica Šarliz Teron, koja je danas govorila na Forumu o globalnoj edukaciji i veštinama u Dubaiju. Jednostavno ne razumem kada ljudi… »

Rusi tvrde: Misteriozna troprsta mumija nije ljudskog porekla

Vesti online 17.03.2018
Kontroverzni ruski naučnik Konstantin Korotkov nedavno je podigao prašinu u javnosti tvrdnjom da "troprste mumije" sa izduženim lobanjama, koje su navodno pronađene u Peruu, zapravo nisu ljudi. Uprkos tome što je naučna zajednica strogo odbacila… »

SAD SMO STVARNO SVE ČULI! Nada Macura igra mletačku princezu u “Nemanjićima”!

Svet 17.03.2018
Portparolka Hitne pomoći Nada Macura dobila je ulogu u “Nemanjićima”, najskupljoj seriji u istoriji srpske televizije, prenosi “Blic”. “Treba da glumim mletačku princezu jer je autentičan lik sa mnom, pa su rekli da ću na osnovu mog lika u… »

(VIDEO) LUNA BEZ STIDA UHVATILA SLOBU ZA ALATKU: A onda 40 minuta pred cimerima u vreloj akciji, dok joj nije sevnulo…

Svet 17.03.2018
Luna i Sloba u krevetu su se zabavljali 40 minuta. Njihova akcija bi trajala i duže, ali su ih u konkretnoj radnji prekidali cimeri. Međutim, kada se pomerio jorgan, sevnule su Lunine gaćice. Luna se oslobodila kamera, ne ustručava se i da ispipa… »

Imao je preko 60 operacija: Ljudski Ken želi da mu Barbika rodi dete!

Kurir 17.03.2018
Rodrigo Alveš, poznat po svom ekscentričnom izgledu koji podseća na dečiju igračku Kena, ima novu želju na pameti! Naime, on želi da postane otac. "Sad kad sam završio sa plastičnim operacijama, imam više vremena da se posvetim sebi. Želim da… »

Ajnštajn: Nisam mnogo postigao u životu

Vesti online 17.03.2018
Između Alberta i Marije Ajnštajn bile su dve godine razlike. Tokom detinjstva su bili najbolji prijatelji, pošto je Albert, kasnije poznati naučnik, bio veoma sramežljiv. Ostali su bliski celoga života, a samo se Mariji, kažu upućeni, Ajnštajn… »

Zlobna izjava: Jelena Rozga će zbog ove rečenice bivšeg verenika pobesneti

Blic 17.03.2018
Stjepan Hauser i Jelena Rozga bili su u velikoj ljubavi koju su svojevremeno čak i ozvaničili veridbom, a onda se ljubav ugasila. Ni muzičar ni pevačica nikada nisu želeli da kažu zbog čega su raskinuli veridbu. I dok je Jelena ostala dosledna tome… »