Hronika arhiva vesti 28.03.2018

Likvidacija Blaža Đurovića na dušanovcu: Osumnjičeni želi status svedoka-saradnika

Kurir 28.03.2018
Naš izvor otkriva da je tokom razgovora sa inspektorima nagovestio da bi mogao da reši krivična dela čiji su počinioci i dalje nepoznati. Nemanja Ivanov (36), koji se na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem i nije želeo da… »

Svedočenje na suđenju ubici iz Mola: "Svekrva mi je pretila, tražila je da svu krivicu svalim na njega"

Blic 28.03.2018
U Višem sudu u Subotici, pred većem kojim predsedava sudija Ivan Bogosavljev, juče je nastavljeno suđenje Banetu Jovanoviću, zvanom Safet (51). Optužnica tereti Jovanovića za teško ubistvo dve osobe, za teško ranjavanja dva lica, kao i nanošenje… »

Ostavio HEROIN i pobegao PREKO NJIVA

Vranjske 28.03.2018
Zaplenjeni heroin FOTO Uprava carine Uprava carina saopštila je da su njeni pripadnici u saradnji sa MUP-om u utorak na Čukarki kod Preševa zaplenili skoro pola kilograma heroina. Prema navodima Carine, prilikom pregleda autobusa niških registarskih… »

Užas kod Pančeva: Mladić (29) umro na gej orgijama!?

Kurir 28.03.2018
Mladić L. S. (29) pronađen je mrtav u kući nepoznatog muškarca u Banatskom Novom Selu kod Pančeva. Prema nezvaničnim saznanjima, L. S. se predozirao heroinom, a prvobitnu informaciju da je pronađen u krevetu devojke meštani negiraju, aludirajući… »

Hapšenje u Šidu: Bugarin u automobilu krio dva pištolja, revolver i metke

Blic 28.03.2018
Policija u Šidu uhapsila je Z. D. Z. državljanina Bugarske jer je kod njega u automobilu nađena dva pištolja, jedan relvorer i trideset pištoljskih metaka, saznaje "Blic". Prema našim informacijama, policija ga je zaustavila na graničnom prelazu… »

Muž i žena su danas sahranjeni zajedno, a komšije su juče prvo posumnjale u zločin

BK TV 28.03.2018
Meštani Ravnja su prvo pomislili da je u pitanju zločin Petar N. (66) nađen je juče obešen o terasu očeve kolibe na imanju pored reke u selu Ravanj kod Sremske Mitrovice. Odmah zatim, u njegovoj porodičnoj kući pronađeno je i telo Petrove… »

Srbija je pobedila nigeriju: Matić je našao specifičan način da proslavi trijumf. Svi ćete mu zavideti (Foto)

Srbija danas 28.03.2018
Radost posle pobede. Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je u drugom prijateljskom meču u Londonu selekciju Nigerije rezultatom 2:0, golovima Aleksandra Mitrovića. Važan trijumf našeg tima posle poraza od Maroka, pa je igračima posebno drago… »

Krađa Na seoskom groblju: Obili auto na sahrani oca Joce Amsterdama! Dok su bili u povorci, razbili staklo Na džipu

Kurir 28.03.2018
Lopovi razbili staklo na džipu prijatelja Joce Amsterdama i odneli torbicu s dokumentima i novcem dok su vlasnici bili u pogrebnoj povorci. Nepoznati lopovi obili su automobil državljana Bugarske koji su došli u Veliku Krsnu na sahranu oca Sretena… »

Srbinu, za koga je nuđeno 50.000 evra sudiće se za 34 teška zločina. On ćuti i čita Bibliju u samici

BK TV 28.03.2018
Za ovog Srbina bila je ponuđena nagrada od 50.000 evra Državljaninu Srbije Igoru Vaclaviću, za kojim se mesecima tragalo zbog teških zločina počinjenih u nekoliko evropskih zemalja počelo je procesuiranje u Italiji gde se tereti za 11 dela, među… »

Suđenje Svetozaru Maroviću: Tužilac: Koristio je novac stečen kriminalnim delatnostima

Blic 28.03.2018
Na suđenju bivšem funkcioneru Demokratske partije socijalista Svetozaru Maroviću u podgoričkom Višem sudu specijalni državni tužilac Lidija Vukčević rekla je da su Marovići raspolagali novcem stečenim iz kriminalnih delatnosti, a sudija Boris… »