Arhiva vesti 20.04.2018

Zabrana skupova u Hrtkovcima

Večernje novosti 20.04.2018
Ministar policije poručio da neće biti dozvoljeni mitinzi radikala, LSV i DS planirani za 6. maj. Stefanović: Sačuvaćemo red, građani mogu biti spokojni. Šešelj: Dolazimo bez obzira na odluku. POLICIJA neće dozvoliti održavanje mitinga radikala… »

Oricio pohvalio Srbiju zbog rezultata i napretka

Politika 20.04.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa šefom Misije OEBS u Srbiji, ambasadorom Andreom Oricijem, koji je pohvalio Srbiju zbog rezultata i napretka, i ambiciozne agende reformi, posebno u sferi ekonomije, saradnje u oblasti bezbednosti… »

Ulaganja u Valjevo i Kolubarski okrug, prioritet brza saobraćajnica i sistem za vodosnabdevanje

Blic 20.04.2018
Država će nastaviti da ulaže u Valjevo i Kolubarski okrug, a dva najvažnija projekta su izgradnja brze saobraćajnice koja će povezati Valjevo sa autoputem na Koridoru 11 i završetak regionalnog višenamenskog hidrosistema "Stubo-Rovni", poručila… »

Lavrov: Putin i Tramp neće dozvoliti oružani sukob Rusije i SAD

RTS 20.04.2018
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov je u intervjuu za "RIA Novosti" rekao da Vladimir Putin i Donald Tramp neće dozvoliti oružani sukob između Rusije i SAD. Naveo je i da je tokom telefonskog razgovora američki predsednik pozvao Putina da dođe u… »

Dačić: Smanjiti broj ambasada u zemljama EU koje su priznale Kosovo

Pravda 20.04.2018
BEOGRAD - Kakva će biti sudbina ambasadora Srbije u Francuskoj Rajka Ristića i direktora Kulturnog centra u Parizu Radoslava Pavlovića, odnosno da li će ambasador biti opozvan a direktor smenjen, biće odlučeno u toku sledeće nedelje, kaže za… »

Janković: PSG za udruživanje opozicije ali bez Dveri

Slobodna Evropa 20.04.2018
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Saša Janković izjavio je danas da se čvrsto zalaže za udruživanje opozicije ali je i dodao u okvirima te saradnje nema mesta za politike i organizacije poput Dveri, koje kako je rekao, smatraju da je Ratko… »

Spremni za 5, očekujemo više od 2: Joksimović o proglavljima, ne o ocenama u školi

Telegraf 20.04.2018
Joksimović je rekla da je sa Mogerini razgovarala i o kosovskom problemu i nastavku dijaloga Beograda i Prištine. Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je danas da je Srbija pripremila pozicije za pet pregovaračkih poglavlja… »

Ljajić: Ima prostora za dolazak novih trgovinskih lanaca u Srbiju, to jača konkurenciju

Kurir 20.04.2018
BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da postoji prostor za dolazak novih trgovinskih lanaca u Srbiju jer će pojačati konkurenciju. Ljajić je, na obeležavanju Dana konkurencije, kazao da na nacionalnom… »

Trener Arsenala Arsen Venger napušta klub na kraju sezone

BBC News 20.04.2018
Menadžer Arsen Venger napušta Arsenal na kraju sezone, posle 22 godine na klupi ovog kluba. Arsen Venger napušta klupu Arsenala na kraju sezone, posle skoro 22 godine na čelu kluba. Francuz odlazi godinu dana pre isteka aktuelnog ugovora sa klubom… »

VIDEO: Albanci napali srpske novinarke na Kosovu

Vesti online 20.04.2018
Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić oštro je osudio napad na novinarke Kosseva i Radio Beograda, koji se dogodio u severnom delu Kosovske Mitrovice. Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić oštro je osudio napad na novinare KosSeva… »