Arhiva vesti 20.04.2018

Šešelj pokvario i onako loše odnose s Hrvatskom?

N1 Info 20.04.2018
Međudržavni incident koji je izazvao lider SRS Vojislav Šešelj, kada je navodno izgazio zastavu Hrvatske tokom posete visoke delegacije te zemlje Skupštini Srbije, i dalje izaziva kontroverze. Hrvatska i dalje insistira na jasnoj ogradi Srbije od… »

Vučić sa Aleksom Sorosom o evrointegracijama, preduzetništvu i Romima

RTS 20.04.2018
Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa Aleksandrom Sorosom, zamenikom predsedavajućeg Fondacije za otvoreno društvo, sa kojim je razgovarao o napretku Srbije u evropskim integracijama, podizanju preduzetničkog duha i unapređenju položaja Roma u… »

Valjevo uskoro dobija auto-put do Koridora 11

Politika 20.04.2018
Ministarstvo građevinarstva će obezbediti 50 do 60 miliona dinara za izradu projektno-tehničke dokumentacije za završetak izgradnje višenamenskog hidrosistema Stubo-Rovni kod Valjeva. VALjEVO - Vlada je donela odluku da gradi brzu saobraćajnicu sa… »

Lavrov: Putin i Tramp neće dozvoliti sukob SAD i Rusije

N1 Info 20.04.2018
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je da predsednici Rusije i SAD, Vladimir Putin i Donald Tramp, "sto odsto neće dozvoliti sukob dve države". "Sto odsto smatram da dve vojske to neće uraditi, naravno predsednik Putin, kao ni, siguran sam… »

Dačić: Odluka o ambasadoru u Francuskoj sledeće nedelje

Danas 20.04.2018
Kakva će biti sudbina ambasadora Srbije u Francuskoj Rajka Ristića i direktora Kulturnog centra u Parizu Radoslava Pavlovića, odnosno da li će ambasador biti opozvan, a direktor smenjen, biće odlučeno tokom sledeće nedelje, rekao je za Politiku… »

Janković: PSG usamljen u stavu da Dverima nema mesta u savezu (VIDEO)

Beta 20.04.2018
Predsednik Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Saša Janković izjavio je danas da se čvrsto zalaže za udruživanje opozicije ali je i dodao u okvirima te saradnje nema mesta za politike i organizacije poput Dveri, koje kako je rekao, smatraju da je Ratko… »

Spremni za 5, očekujemo više od 2: Joksimović o proglavljima, ne o ocenama u školi

Telegraf 20.04.2018
Joksimović je rekla da je sa Mogerini razgovarala i o kosovskom problemu i nastavku dijaloga Beograda i Prištine. Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je danas da je Srbija pripremila pozicije za pet pregovaračkih poglavlja… »

S dolaskom Lidla dolaze i niže cene

Vesti online 20.04.2018
Bez konkurencije nema efikasnog tržišta zbog čega je bitan dolazak diskontnog lanca Lidl u Srbiju, pošto će povećati konkurenciju, poručio je Rasim Ljajić. Potpredsednik Vlade i ministar za trgovinu, turizam i telekomunikaciju Rasim Ljajić je… »

Oglasio se i ser Aleks: Odlazi jedan od najboljih ikada

Hot sport 20.04.2018
Ser Aleks Ferguson i Arsen Venger obeležili su početak 21. veka u engleskom i evropskom fudbalu, a od naredne sezone po prvi put za poslednje 22 godine, od kad je Venger stigao u Arsenal, u Premijer ligi neće biti nijednog od njih dvojice. Upravo je… »

VIDEO: Albanci napali srpske novinarke na Kosovu

Vesti online 20.04.2018
Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić oštro je osudio napad na novinarke Kosseva i Radio Beograda, koji se dogodio u severnom delu Kosovske Mitrovice. Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić oštro je osudio napad na novinare KosSeva… »