Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 23.04.2018

Pet poruka - saveta za svaki horoskopski znak

Moj Novi Sad 23.04.2018
Otkrijte kojim praktičnim savetima vaš znak može da poboljša kvalitet života i živi u skladu sa svojom prirodom i karakterom. 1. Svako jutro odvojite 20 minuta za sebe - bilo za doručak na miru, meditaciju, tuš ili muziku - to vam je nužno. 2… »

Izložba fotografija Darka Dozeta 24. aprila u Muzeju Vojvodine

Moj Novi Sad 23.04.2018
Retrospektivnom postavkom "20 godina u jednoj sekundi" ujedno će biti promovisana i istoimena fotomonografija upriličena povodom 20 godina profesionalnog rada ovog novosadskog autora i 25 godina bavljenja fotografijom. Fotoreporter Darko Dozet rođen je… »

"Dnevnik": Koliko je Srbija spremna za ulazak u EU u oblasti zdravstva?

Moj Novi Sad 23.04.2018
Naša zemlja bi u narednom periodu trebala da ojača administrativnu sposobnost vlasti u zaštiti potrošača, kontroli tržišta i sanitarnoj inspekciji, da ojača ukupne menadžerske sposobnosti i ljudske resurse, kao i finansijsku održivost… »

Zaštitnik građana nagradio Novi Sad, Kruševac i opštinu Svilajnac

Moj Novi Sad 23.04.2018
Republički ombudsman je, u saradnji sa Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Srbije i Stalnom konferencijom gradova i opština, nagradio opštinu Svilajnac i gradove Novi Sad i Kruševac za najveći doprinos razvoju svih oblika… »

TOPLANA: Završena grejna sezona, počinju remonti

Moj Novi Sad 23.04.2018
JKP "Novosadska toplana" iz sopstvene kase ulaže dve i po milijarde dinara u remont gradske toplovodne mreže. Grejna sezona u Novom Sadu privedena je prošle sedmice kraju, ali to nije donelo odmor za komunalce. Kako za "Novosti" kažu u "Novosadskoj… »

FOTO: Svetski lider u sektoru proizvodnje građevinskih materijala na Sajmu Građevinarstva SEEBBE 2018

Moj Novi Sad 23.04.2018
Na ovogodišnjem Sajmu Građevinarstva u Beogradu SEEBBE 2018. posetioci su imali priliku da se susretnu sa najnovijim inovativnim trendovima u ovoj industriji. Ove godine Sajam beleži rast u broju izlagača i posetioca što je pokazatelj da ovaj sektor… »

ČALABRC FEST: Mediteranski šmek Podbare

Moj Novi Sad 23.04.2018
Piše: Dejan Ignjić Iznedrila je Podbara mnoge viđenije Novosađane. Nekada pod barom, danas ovaj stari deo grada odoleva naopakoj urbanizaciji i čuva tragove mirne prošlosti od zaborava. Podbarci su ukrotili močvarno zemljište i udarili prve… »

Radosne vesti iz Betanije: Tokom vikenda rođene 33 bebe

Moj Novi Sad 23.04.2018
Dečaci bili dvostruko brojniji tokom poslednja 72 časa. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 20. aprila (petak) u sedam časova, do 23. aprila (ponedeljak) u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođene su 33 bebe… »

SVETSKI DAN KNJIGE: Građani Srbije čitaju šest minuta dnevno

Moj Novi Sad 23.04.2018
Estonci čitaju prosečno 13 minuta u toku dana, a Finci i Poljaci minut kraće, koliko i Norvežani, dok Mađari nad knjigom provedu 10 minuta. Francuzi u proseku čitaju knjige dva minuta dnevno, Italijani, Austrijanci i Rumuni pet. Povodom Svetskog… »