Izvor: BK TV arhiva vesti 28.04.2018

Dodik iz medija saznao za Putinov poziv na inauguraciju, a kad su ga pitali da li će ići dao je neočekivan odgovor!

BK TV 28.04.2018
Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske... Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, izjavio je danas da je iz medija saznao da je dobio poziv za inauguraciju ruskog predsednika Vladimira Putina 7. maja u Kremlju, ali da u njegov Kabinet još ništa… »

Novo pravilo: Ako planirate odlazak na more, znajte da će to ubuduće bez ovog papira biti nemoguće

BK TV 28.04.2018
Građani zemalja van šengenske zone, među kojima je i Srbija, ubuduće će morati da traže dozvolu za ulazak u zemlje koje ovoj zoni pripadaju. Dozvola će koštati sedam evra, a kako je planirano, ova mera će stupiti na snagu 2021. godine. Odluku o… »

Nova drama na aerodromu "Nikola Tesla"! (foto)

BK TV 28.04.2018
Šta se ovo dešava? Avion tipa Boing 737-783 skandinavske avio kompanije SAS na liniji Stavanger- Hanija prinudno je danas sleteo na Aerodrom Nikola Tesla Beograd u 8.42 zbog putnice kojoj je bila potrebna medicinska pomoć. Ona je u pratnji člana… »

Nova mera za prvomajske praznike: Venecija će vraćati turiste ako ih previše dođe

BK TV 28.04.2018
Venecija je postavila privremene kapije na krajeve dva mosta kako bi kontrolisala priliv turista. Ukoliko u prevelikom broju dođu u taj italijanski grad, biće vraćeni. Venecijanske vlasti ovu meru sprovode od danas do 1. maja, prenosi AP. Do ranih… »

Užas! Vatrena stihija progutala zgradu tokom noći! (video)

BK TV 28.04.2018
Strašno! Plamena buktinja noćas je "progutala" krov zgrade Zanatskog doma u samom središtu Đurđevca, piše Podravski.hr. Vatrena stihija planula je oko jedan sat iza ponoći, a brzom intervencijom vatrogasaca požar je vrlo brzo stavljen pod kontrolu… »

Dogodilo se na današnji dan, 28. april

BK TV 28.04.2018
Redakcija BKTVNews za vas je izdvojila najzanimljivije činjenice i događaje koji su obeležili današnji dan. PREMINUO GAVRILO PRINCIP Na današnji dan 1918. godine umro je Gavrilo Princip, atentator na austrougarskog prestolonaslednika Franca… »

Spektakl na otvaranju Kombank dvorane (foto)

BK TV 28.04.2018
Svetski poznati pijanista klasične i elektronske muzije Frančesko Tristano i simfonijski orkestar Radio televizije Srbije, pod vođstvom maestra Bojana Suzića, priredili su spektakl na otvaranju nove Kombank dvorane u Beogradu. Inovativna, moderna… »

Srpski studenti ostvarili veliki uspeh, na potezu su svi koji mogu da pomognu! (foto)

BK TV 28.04.2018
Potreban novac! Projekat "Pustinjska samoodrživa kuća" studenata beogradskog univerziteta našao u finalu prestižnog međunarodnog arhitektonskog takmičenja u Dubaiju. Trenutno se tim suočava sa finansijskim poteškoćama zbog kojih je njihov… »

Vučić: Biće značajnih promena u vojsci i policiji

BK TV 28.04.2018
Odluka! Biće značajnih promena u vojsci i policiji, najavio je danas predsednik Aleksandar Vučić, a o nasledniku načelnika Generaštaba kaže da trenutno ne razmišlja. "Nisam ni znao da mu ističe mandat, nije me vojni kabinet upozorio", rekao je… »

Ceo dan šetali kovčeg s pokojnikom po groblju, zbog bizarne situacije o kojoj bruji ovaj grad u Srbiji (video)

BK TV 28.04.2018
Užas! Na gradskom groblju u Čačku porodica preminulog Radovana Jovanovića trebala je da se oprosti od njega u 14 časova, međutim to je učinila tek sinoć u prvi sumrak, piše Glas zapadne Srbije. Naime, grobno mesto koje je pokojnik još za života… »