Izvor: Prva arhiva vesti 28.04.2018

Dva vanredna sletanja na "beogradskom Aerodromu za dva sata

Prva 28.04.2018
Dva aviona vanredno su sletela na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" za dva sata zbog putnika kojima je bila potrebna medicinska pomoć. Prvo je Erbas A350-900 kompanije Thai Ervejz na relaciji Bangkonk - Milano vanredno sleteo u 6.36 časova zbog putnika… »

Da li ste rođeni za bogatstvo ili siromaštvo? Otkriće vam ime i prezime

Prva 28.04.2018
Pretvorite slova u brojeve i saznajte šta vas čeka. Da li znate da vaše ime i prezime može da vam odredi životni put? Možda je baš ono razlog za slabu zaradu. Iz svakog slova proizilazi broj, a kada ih saberete dobićete jednocifren broj i otkriti… »

Nema šanse da postanu meta manipulacije: Znaci horoskopa koje nećete moći da vrtite oko malog prsta

Prva 28.04.2018
Zbog čvrstog stava, ali i odličnih procenjivačkih sposobnosti, ovi znakovi pokazuju najjaču mentalnu snagu i gotovo nikada ne mogu biti žrtva manipulacije. Škorpija Škorpije su poznate kao najveći majstori manipulacije. To znači da ćete ih… »

Nagrade za emisiju Exploziv na festivalu "Zlatna buklija"

Prva 28.04.2018
Na 13 festivalu ,,Zlatna buklija" novinari Exploziva su kao i prethodnih godina osvojili mnogo nagrada. Na sinoćnoj dodeli novinarka Nataša Krsmanović dobila je Grand prix Zlatna buklija za prilog ,,Volja za životom“ :Tara Samac. ,,Zbog priloga o… »

Svaki put previše počupate obrve? Ovo je razlog!

Prva 28.04.2018
Želite samo da uklonite dlačicu više, a na kraju uvek napravite rupu. Nije to stvar vaše nespretnosti, otkrivamo vam zbog čega se to dešava... Lepo oblikovane i popunjene obrve okvir su lica, ali mnoge dame zapravo ne znaju kakav im oblik najviše… »

PRIPREMITE SE Ružičast mesec biće 29. aprila! Ovih PET znakova je na UDARU!

Prva 28.04.2018
Pun mesec u aprilu nas čeka u noći 29. aprila, a biće u Škorpiji, što obećava mistična dešavanja i čudna stanja duha. Ovakav mesec zovemo i RŽIČASTIM jer se smatra nosiocem ženske sreće i pokretačem lepe prolećne energije. Pun Mesec u… »

Ovi političari BAŠ VOLE da se drže za ruke

Prva 28.04.2018
Za samo nekoliko dana nekoliko svetskih političkih lidera privuklo je pažnju javnosti svojim gestovima, tačnije načinom na koji su pokazali svoju bliskost. Tako je brojne komentare izazvao susret severnokorejskog i južnokorejskog lidera Kim Džong… »

URNEBESAN Andrija Milošević u epizodi "Da li znate da sam ja poznat"

Prva 28.04.2018
Glumac Andrija Milošević imao je važno pitanje za sve turiste i meštane u Portu di Salernu... Andrija uživa u Italiji, a gde god se on nalazi smeha ne nedostaje. Tako je odlučio da napravi jedan zanimljiv video. Andrija je naime snimao ljude na… »

Predivna fotka Enrikea Iglesijasa sa svojim naslednicima

Prva 28.04.2018
U decembru prošle godine pevač Enrike Iglesijas i teniserka Ana Kurnjikova postali su roditelji blizanaca Nikolasa i Lusi. A da tata uživa u svojoj novoj ulozi dokazuje i fotografija koju je postavio na društvene mreže. Zna se kako muškarci najviše… »

Novak uživa na Kalemegdanu. Pogledajte i s kim! (FOTO)

Prva 28.04.2018
Jelena Đoković uživa u svim lepotama Dominikanske republike. Za to vreme, naš najbolji teniser vreme provodi u Beogradu i to na Kalemegdanu. Naš najbolji teniser Novak Đoković ponovo je svetu pokazao sve lepote Beograda. On je odlučio da baš na… »