Izvor: Srbija danas arhiva vesti 28.04.2018

Putin očekuje Dodika na svojoj inauguraciji? Poziv stigao iz medija, ipak...

Srbija danas 28.04.2018
Informacija stigla danas. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je iz medija saznao da je dobio poziv za inauguraciju ruskog predsednika Vladimira Putina 7. maja u Kremlju, ali da u njegov Kabinet još ništa nije stiglo. On je to… »

Svim snagama za Kosovo i Metohiju: Ministri dobili zadatak - sa strancima o južnoj srpskoj pokrajini

Srbija danas 28.04.2018
Većina članova Vlade Srbije i do sada je aktivno branila pozicije Beograda širom sveta kada je reč o KiM, ali "Novosti" navode da je dogovor da se akcija pojača. Srpski ministri dobili su instrukcije da prilikom svakog susreta sa svojim kolegama iz… »

Predsednik Vučić poručio: Biće značajnih promena u vojsci i policiji

Srbija danas 28.04.2018
Predsednik Vučić ocenio je da je Vojska Srbije jedan od najboljih sistema u zemlji. Biće značajnih promena u vojsci i policiji, najavio je danas predsednik Aleksandar Vučić, a o nasledniku načelnika Generaštaba kaže da trenutno ne razmišlja. -… »

Šešelj napravio haos u Hrvatskoj: Jandroković i članovi Sabora na ispitivanju zbog lidera SRS

Srbija danas 28.04.2018
Tvrde da postoji nadležnost njihovih organa. Novi državni pravobranilac Hrvatske Dražen Jelenić tvrdi da će Hrvatska pokrenuti istragu protiv lidera radikala Vojislava Šešelja zbog gaženja hrvatske zastave. On tvrdi da postoji nadležnost… »

Crno jutro u Beogradu: Novo vanredno sletanje, drugi put danas

Srbija danas 28.04.2018
Sve službe reagovale su pravovremeno. Avion tipa Boing 737-783 skandinavske avio kompanije SAS na liniji Stavanger-Hanija prinudno je danas sleteo na Aerodrom Nikola Tesla Beograd u 8.42 zbog putnice kojoj je bila potrebna medicinska pomoć. Ona je u… »

Tragedija potresla auto svet: Vest o smrti osnivača Brabusa šokirala javnost

Srbija danas 28.04.2018
Žalost! Bodo Bušman (62), osnivač i direktor tjunerske kuće koja već četiri decenije dorađuje Mercedesove modele, preminuo je u četvrtak nakon kraće bolesti. Bušman je osnovao Brabus 1977, kao 22-godišnji student prava i poslovnog menadžmenta… »

Parkiralište "Simpo" prestaje sa radom

Srbija danas 28.04.2018
"Parking servis" poziva vozače da se parkiraju na obližnjim parking objektima. JKP "Parking servis" Beograd obaveštava korisnike svojih usluga da od ponedeljka, 30. aprila 2018. godine, parkiralište "Simpo" prestaje sa radom. "Parking servis" poziva… »

Vulin o hapšenju Dudakovića: Želim da se nadam da će pravda stići

Srbija danas 28.04.2018
Ministar je podsetio na loše iskustvo sa oslobađanjem ratnog zločinca Nasera Orića. Ma koliko hapšenje Atifa Dudakoviča bilo zakasnelo ono je prilika da se kaže istina o zverstvima 5. korpusa i da se već jednom počne govoriti o tome kolike su… »

Alarm, brzo uradite ovo! Ako gledate porniće preko inkognito prozora nadrljali ste!!

Srbija danas 28.04.2018
Brzo! Mnogi vole da zavire u poneku internet stranicu za koju im ne bi bilo drago da drugi znaju da gledaju. Zato je Incognito način pretraživanja za mnoge koristan dodatak, naročito ako sumnjive stranice posećuju s radnog mesta, iz škole ili dele… »

Ko kaže da knjiga I sport ne idu zajedno? Fudbaler Borusije primljen na Harvard (foto)

Srbija danas 28.04.2018
Pohvalio se fanovima na Tviteru. Fudbaler Borusije Nuri Šahin pohvalio se na Tviteru da će studirati na prestižnom Univerzitetu Harvard, odsek menadžment u sportu. Kaže da je veoma uzbuđen zbog toga. I'm pleased to inform you that I've been admitted… »