Izvor: Svet plus arhiva vesti 28.04.2018

Zbog ljubomore Lazukić odmah želeo drugo dete sa Natašom Bekvalac!

Svet plus 28.04.2018
Zbog ljubomore Lazukić odmah želeo drugo dete sa Natašom Bekvalac! Priča o odnosu Luke Lazukića i Nataše Bekvalac nastavlja se u dnevnim tabloidima i poprima elemente naučne fantastike, pa tako jedan piše da je suprug pop pevačice tražio da ona… »

Lečenje Marine Tucaković u Nemačkoj nije uspelo!

Svet plus 28.04.2018
Lečenje Marine Tucaković eksperimentalnim vakcinama u Nemačkoj nije uspelo! Članovi porodice i prijatelji očajni i traže novi vid lečenja. Lečenje eksperimentalnim vakcinama kojem se podvrgla Marina Tucaković u nemačkom gradu Ulm po svemu… »

Zadruga: Nakon odnosa sa Nadeždom, Miki povraćao! (VIDEO)

Svet plus 28.04.2018
Nakon odnosa sa Nadeždom koji je imao pred kamerama rijalitija "Zadruga", Miki povraćao! Ona nije postiđena zbog ovoga bez obzira na smeh ostalih ukućana. Miki i Nadežda su tvrdili da ono što su radili, nikada više neće ponoviti, ipak ovo dvoje… »

Udata je za Srbina, nos je operisala više puta. Pogledajte kako je nekada izgledala!

Svet plus 28.04.2018
Poznata lepotica udata je za Srbina, nos je operisala više puta. Pogledajte kako je nekada izgledala, pa uporedite da li vam se više sviđala nekada ili vam je sada simpatičnija! Poznata voditeljka, Nikolina Pišek već godinama skreće pažnju svojim… »

Zadruga: Majka Mine Vrbaški ima svog favorita u rijalitiju, a to nije Mina!

Svet plus 28.04.2018
Majka Mine Vrbaški ima svog favorita u rijalitiju, a to nije Mina! Ivana Vrbaški ranije oštro osudila postupak svoje naslednice kada je odlučila da postane učesnica rijalitija "Zadruga". Iako je majka zadrugarke Mine Vrbaški bila nezadovoljna… »

Kokosovo ulje u službi vaše lepote! Naučite da ga koristite!

Svet plus 28.04.2018
Kokosovo ulje u službi vaše lepote! Naučite da ga koristite i bićete mu večno zahvalni jer ono zamenjuje mnoge preparate na koje dajete veliki novac, a ne vidite efekat. Kokosovo ulje je jako zdravo, a odlično je i za negu kože, kose i celog tela… »

Serija Nemanjići-Rađanje kraljevine 12. epizoda: Zlo koje zveri ne poznaju!

Svet plus 28.04.2018
Serija "Nemanjići-Rađanje kraljevine" 12. epizoda biće emitovana na Prvom programu RTS-a u nedelju 29. aprila u 20.05 časova. Zlo koje zveri ne poznaju! Stefanova vojska, na čijem su čelu Stefan i Srez osvojila je pola Bugarske. Kad se Stefan vratio… »

Prvomajski koncert Ramba Amadeusa! (VIDEO)

Svet plus 28.04.2018
Prvomajski koncert Ramba Amadeusa u Kombank Dvorani (nekadašnjem Domu sindikata). Karte su već u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima. U Kombank Dvorani, Rambo Amadeus – kao jedini stend ap muzičar – i njegov bend koji kombinuje džez, fank… »

Dnevni horoskop za 28. april 2018. godine!

Svet plus 28.04.2018
Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 28. april 2018. godine na portalu Svet Plus. Ovan 21.3.- 20.4. Možda ćete primiti telefonski poziv sa odličnom vešću od prijatelja danas. Možda će u pitanju biti uspeh… »

Viber: Sto posto privatnosti i poverenja!

Svet plus 28.04.2018
Viber, sto posto privatnosti i poverenja! Nakon ozbiljnih kršenja privatnosti unutar nekih aplikacija za slanje poruka, korisnici širom sveta su i dalje zabrinuti da bi njihovi podaci mogli biti zloupotrebljeni na raznim društvenim platformama… »