Zabava arhiva vesti 28.04.2018

(Video) Kija je ovako govorila o svom pokojnom ocu: Spremio je sebi kovčeg i ispekao rakiju! Ista sam kao on!

Kurir 28.04.2018
Otac Kristine Kockar, Miloš Kockar, umro je od teške bolesti, a Kiji će tragičnu vest saopštiti njena majka. Kija je pre mesec dana pričala o svom ocu u rijalitiju, pa je detalje otkrila Dušku Radonjiću, ocu jedne od učesnica. "Ja sam polu… »

Komičaru Kozbiju određen kućni pritvor u Filadelfiji

Dnevnik 28.04.2018
VAŠINTON: Komičaru Bilu Kozbiju određen je kućni pritvor u njegovom domu u Filadelfiji dok ne bude doneta konačna presuda povodom optužbi protiv njega za seksualno zlostavljanje. Kako prenosi AP, na osnovu naređenja sudije Stivena O''Nila, Kozbi… »

Fotografu oduzeta nagrada zbog "prepariranog mravojeda"

Radio 021 28.04.2018
Marsio Karbal iz Brazila izgubio je nagradu za najbolju fotografiju divljeg sveta, nakon optužbi da je mravojed na jednom od njegovih dela bio prepariran. Na fotografiji "The Night Raider" prikazan je mravojed koji u nacionalnom parku Emas posmatra noću… »

Ako dođe previše turista, Venecija blokira ulazak u grad

Radio 021 28.04.2018
Italijanski grad Venecija postavio je privremene kapije na dva mosta kojima se ulazi u grad, kako bi zaustavio priliv turista, ako njihov broj postane prevelik. Mera će biti na snazi tokom četiri praznična dana, zaključno s utorkom, kada se u svetu… »

Sinan Sakić primljen U bolnicu: Mora na transplataciju jetre

Večernje novosti 28.04.2018
Folk zvezda primljen je juče u Klinički centar u Beogradu na ispitivanja, nakon što su lekari ustanovili da mu je potrebna transplantacija jetre. Folk zvezda Sinan Sakić primljen je juče u Klinički centar u Beogradu na ispitivanja, nakon što su… »

Zbog ljubomore Lazukić odmah želeo drugo dete sa Natašom Bekvalac!

Svet plus 28.04.2018
Zbog ljubomore Lazukić odmah želeo drugo dete sa Natašom Bekvalac! Priča o odnosu Luke Lazukića i Nataše Bekvalac nastavlja se u dnevnim tabloidima i poprima elemente naučne fantastike, pa tako jedan piše da je suprug pop pevačice tražio da ona… »

Kurs masturbacije posvađao studente

B92 28.04.2018
Na univerzitetu zapadnonemačkog grada Bilefelda razvio se spor između liberalnih i konzervativnih studentskih udruženja oko finansiranja jednog kursa masturbacije za žene, prenosi lokalni list. "Mi želimo da znamo koliko ovaj tečaj košta i jesu li… »

(Foto) dva učesnika parova su bila ugrožena: Pogledajte ko je na kraju otišao u kamp otpisanih!

Kurir 28.04.2018
Učesnici šeste sezone rijalitija " Parovi" i ove subote na programu imaju emisiju "Upoznajte Parove". Tokom emisije, voditeljka Anđela Lakićević je saopštila šta je to kamp otpisanih, i ko je nominovan da se nađe u njemu. Nominovani za kamp… »

Tužna poruka porodice i fanova: Marinino lečenje nije uspelo!

Vesti online 28.04.2018
Lečenje eksperimentalnim vakcinama kojem se podvrgla Marina Tucaković u nemačkom gradu Ulm po svemu sudeći nije uspelo, zbog čega su očajni članovi njene porodice, ali i mnogobrojni prijatelji. Tucakovićki se kancer nije povukao nakon terapije… »

PESMA IM JE GLUPA I NEBITNA! Milan PROZVAO Eminu i Jokismovića!

Svet 28.04.2018
Milan Stanković uvredio je svoje kolege Eminu Jahović i Željka Joksimovića i to u muzičkoj emisiji “Pinkove zvezdice”. Naime, jedna od takmičarki otpevala je Željkovu i Emininu numeru “Dva aviona”. Pesma očigledno nije ostavila nikakakav… »