Izvor: Studio B arhiva vesti 05.05.2018

Posao za 100 najboljih diplomaca medicinskih fakulteta

Studio B 05.05.2018
U narednih nekoliko nedelja 100 najboljih diplomaca medicinskih fakulteta dobiće posao u zdravstvenim ustanovama u Srbiji. FOTO TANJUG / TANJA VALIC / bb To je danas dogovoreno na zajedničkom sastanku dekana medicinskih fakulteta i ministra zdravlja… »

Devojčica iz Prnjavora poginula od udara groma

Studio B 05.05.2018
U mestu Otpočivaljka kod Prnjavora u blizini porodične kuće, usled udara groma tokom kišnog nevremena, poginula je 10-godišnja devojčica. Na mesto tragedije, koja se dogodila sinoć oko 18.00 sati, izašla je policija kao i radnici Doma zdravlja… »

„Parking servis“ na Ušću uklanjao nepropisno parkirana vozila

Studio B 05.05.2018
Parking servis“ je u Beogradu tokom noći sproveo veliku akciju uklanjanja nepropisno parkiranih vozila sa šetališta i zelenih površina na Ušću i po nalogu komunalne inspekcije uklonjeno je oko 100 automobila. foto parking-servis.co.rs Direktor… »

Otvoren Legat Milene Dravić i Dragana Nikolića

Studio B 05.05.2018
Legat Milene Dravić i Dragana Nikolića otvoren je u prisustvu brojnih ličnosti sa naše umetničke scene u Jugoslovenskoj kinoteci. Dravić i Nikolić su zaveštali Kinoteci svoje nagrade, diplome, kao i neke predmete među kojima je haljina koju je… »

Privode se kraju radovi u budućem Bulevaru Vudroa Vilsona

Studio B 05.05.2018
Gradski menadžer Goran Vesić rekao je danas da se privode kraju radovi u budućem Bulevaru Vudroa Vilsona. Novi bulevar u okviru „Beograda na vodi“, naveo je, spojiće Karađorđevu ulicu i Bulevar vojvode Mišića. foto Beoinfo – Ovaj bulevar će… »

Novi tereni na Ušću otvoreni revijalnim mečom

Studio B 05.05.2018
Otvorena su još dva terena za mali fudbal u parku Ušće revijalnom utakmicom predstavnika gradske vlasti i umetničke fudbalske reprezentacije „Art fudbal Srbija“. Gradonačelnik Siniša Mali kaže da je u parku Ušće izgrađeno devet terena za… »

Grad u Beogradu, i dalje toplo

Studio B 05.05.2018
Glavni grad Srbije i okolinu danas u popodnevnim časovima „pogodio“ je grad veličine lešnika, a nepogoda je u samom centru Beograda trajala deset do 15 minuta. Grad je nakon toga prešao u slabiju kišu, a nije zabeležen drastičan pad… »

Beč: Srbi tukli Srbe zbog pitanja „jel to p…….žurka“

Studio B 05.05.2018
Pri ulasku u jedan bečki kafić, u ranim jutarnjim satima, dva srpska mladića su htela da se našale glasnim pitanjem „Jel to p……. žurka“?, ali su im ozbiljnim batinama uzvratili dva zemljaka i jedan Makedonac. Incident se dogodio u četvrtak u… »

Savski venac: Sajam sporta u Hajd parku

Studio B 05.05.2018
Drugi sajam sporta, na kome je učestvovalo preko 40 klubova održan je u Hajd parku na Savskom vencu. foto savskivenac.rs Sloganom manifestacije „Pronađi snagu i pokreni se“ pokušali smo da motivišemo ljude da se bave sportom, a veliki odziv… »

Deca iz „Kreativnog pera plus“ posetila Studio B

Studio B 05.05.2018
U okviru vaspitno obrazovnog sistema „Kreativno pero plus“, najmlađi polaznici škole posetili su našu kuću. Praktični deo nastave odnosio se na upoznavanje sa poslovima i načinom rada na televiziji. Bili smo dobri domaćini a oni – savršeni… »