Izvor: Večernje novosti/Hronika arhiva vesti 05.05.2018

U Ćupriji uhapšen lekar specijalista zbog primanja mita

Večernje novosti 05.05.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Odeljenja za borbu protiv korupcije, uhapsili su lekara specijalistu u Opštoj bolnici u Ćupriji S.L. (63), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo primanje mita. Pripadnici Ministarstva… »

Stigli dokazi iz južne afrike Đuričić ubijen, Gavrić bio meta

Večernje novosti 05.05.2018
Našoj policiji potvrđeno da je u Južnoafričkoj Republici likvidiran jedan od osuđenih za ubistvo Arkana. Da je u sačekuši zaista stradao Miki utvrđeno je na osnovu dostavljenih otisaka prstiju. MILAN Đuričić, koji je osuđen za ubistvo Željka… »

Akcija na auto-putu: Razbojnici pokrali porodicu stranaca dok su spavali, odneli im novac i pasoše

Večernje novosti 05.05.2018
U zajedničkoj koordiniranoj akciji policije u Beogradu, Kraljevu i Kragujevcu, ubrzo nakon teške krađe na auto-putu uhapšeni su D.S. (1971) i D.V. (1983) iz Kraljeva. U zajedničkoj koordiniranoj akciji policije u Beogradu, Kraljevu i Kragujevcu… »

Pronađen leš u kanalu u kome je ubijena Jelena Marjanović: Crna tačka u Borči guta ljudske živote, meštani u strahu

Večernje novosti 05.05.2018
U ranim popodnevnim satima u subotu, 5. maja u kanalu u Borči pronađen je ljudski leš. U ranim popodnevnim satima u subotu, 5. maja u kanalu u Borči pronađen je ljudski leš. Telo je pronađeno u kanalu u blizini Ulice Save Kovačevića, koja vodi do… »

Minibus sleteo s puta kod Peći: Povređena 31 osoba

Večernje novosti 05.05.2018
U saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila nadomak Peći povređena je 31 osoba, od čega su 24 osobe zadržane na lečenju u pećkoj bolnici. U saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila nadomak Peći povređena je 31 osoba, od čega su 24 osobe… »

Dve devojke povređene u sudaru taksija i "golfa" u Nišu

Večernje novosti 05.05.2018
U sudaru taksi vozila i "golfa" u Dušanovoj ulici nadomak Skupštine grada Niša noćas nešto iza ponoći povređene su dve 22-ogodišnje devojke. U sudaru taksi vozila i "golfa" u Dušanovoj ulici nadomak Skupštine grada Niša noćas nešto iza… »

Batine zbog šale: Srbi tukli Srbe zbog pitanja "je li to pe***ska žurka"

Večernje novosti 05.05.2018
Pri ulasku u jedan bečki kafić, u ranim jutarnjim satima, dva srpska mladića su htela da se našale glasnim pitanjem "Je li to pe***ska žurka"?, ali su im ozbiljnim batinama uzvratili dva zemljaka i jedan Makedonac. Pri ulasku u jedan bečki kafić, u… »

Dudaković hospitalizovan u sarajevskom Kliničkom centru

Večernje novosti 05.05.2018
Ratni komandant Petog korpusa tzv. Armije BiH Atif Dudaković, koji se sumnjiči za ratne zločine počinjene nad Srbima tokom rata u BiH, primljen je danas u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. Ratni komandant Petog korpusa tzv. Armije BiH Atif… »

Ispovest otrovanog iz kolara: Mirno je gledala kako se gušimo od njene kafe

Večernje novosti 05.05.2018
Ispovest Radomira Todorovića, jednog od trojice ljudi koje je Sanja N. iz Smedereva pokušala da ubije. Tresao sam se obliven znojem. U bolnici sam gledao otkucaje pulsa i molio se da ostanemo živi. MNOGO volim kafu. Moj zet Dragan ne, ali tog dana kada… »

Majci dečaka piromana šest meseci robije

Večernje novosti 04.05.2018
Izrečena presuda Draginji Jovanov, čiji je sin zapalio beskućnika u Novom Sadu. Kriva zbog zapuštanja i zlostavljanja. NOVOSAĐANKA Draginja Jovanov, majka dečaka koji je decembra 2016. godine u Novom Sadu zapalio Dragutina Todorčevića (64), koji… »