Izvor: OK radio arhiva vesti 09.05.2018

Ništa ne prepušta slučaju

OK radio 09.05.2018
Rafael Nadal započeće sutra svoj nastup u Madridu protiv Gaela Momfisa čemu prethodi impresivan niz od 19 mečeva, odnosno 46 setova u kojima je Španac bio pobednik. Iako je pre manje od mesec dana postavio još jedan rekord – onaj po broju… »

Mažić kandidat i za finale SP!

OK radio 09.05.2018
Najbolji srpski arbitar biće u najužem krugu za meč odluke u Rusiji ako položi ispit u Kijevu. Utakmica Real - Liverpul za evropsku krunu biće i "propusnica" za Mundijal. Srpski sudija Milorad Mažić, dobijajući poverenje da vodi finale Lige… »

10 pesama koje najbolje podižu raspoloženje

OK radio 09.05.2018
Naučno dokazano. Muzika može da nam donese utehu, olakša vežbanje, podigne raspoloženje. Kad je tako, naučnici su otkrili 10 pesama koje najbolje utiču na našu psihu. Doktor Jacob Jolij je kognitivni neurolog sa University of Gronigen u Holandiji… »

Šta ako popijete lek kojem je istekao rok?

OK radio 09.05.2018
Popili ste lek protiv glavobolje, a onda shvatili da mu je istekao rok? Da li ste ugrozili zdravlje? Evo šta kaže lekar! Nezgodna situacija sa kojom su se mnogi od nas suočili barem jednom! Sigurno ste se zapitali šta rok trajanja na tabletama uopšte… »

Horoskop za 9. maj

OK radio 09.05.2018
Pred vama je horoskop za sredu 9. maj. Foto: Mondo. Ovan Ljubav: Ponekad upornost i »velike reči« nisu dovoljne pred bliskom osobom. Promenite svoj stil u skladu sa partnerovim aspiracijama. Posao: Budite pažljiviji u susretu sa saradnicima, postoje… »

Kapitalni projekti na Kosovu: Država isplatila devet miliona evra kredita, vodovod nije izgrađen

OK radio 09.05.2018
Iz budžeta Republike Srbije isplaćeno je devet miliona evra na ime otplate kredita koji su za izgradnju regionalnog vodovoda na severu Kosova, uzele opštine Kosovska Mitrovica, Zvečan i Zubin Potok. Ugovor o izgradnji potpisan je 2013, a rok za… »