Regioni arhiva vesti 09.05.2018

Ovaj detalj je svima promakao: Vučić otkrio šta mu je Putin šapnuo tokom parade u Moskvi

Telegraf 09.05.2018
Posle Parade pobede, Vučić će položiti venac na spomenik Neznanom junaku, a potom i cvet na spomen ploče gradova heroja Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, koji je u okviru posete Rusiji… »

Horor u Srbiji: Muškarac (66) polno uznemiravao maloletnicu kod Mionice

iKragujevac 09.05.2018
Policija Valjeva uhapsila je M. M. (66) iz Mionice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje. On se sumnjiči da je u jednom selu u okolini Mionice presreo maloletnicu, a zatim je grlio i ljubio. Osumnjičeni je, uz… »

Nasrnuo na suprugu, nasilje sprečila deca

OK radio 09.05.2018
Policija u Vranju je po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela krivičnu prijavu protiv tridesetsedmogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici. Osumnjičeni se tereti da je, nakon verbalne… »

Susret sa lokalnim zvaničnicima: Premijerka Brnabić danas u Valjevu

Kurir 09.05.2018
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić posetiće danas Valjevo. Brnabić će posetu započeti obilaskom lokacije saniranog korita reke Kolubare na Valjevskom keju (Ulica majora Ilića 34), sa predstavnicima lokalne samouprave, direktorom Kancelarije za… »

U toku sanacija klizišta u Bresnici

Jug press 09.05.2018
Na deonici regionalnog puta Vranje – Vranjska Banja kod Bresnice izvode se radovi na sanaciji klizišta, koje je, u sredu, obišao gradonačelnik dr Slobodan Milenković sa saradnicima. Zbog radova na na ovom delu puta saobraćaj se izvesno vreme… »

Lebanski parlament zatvoren za novinare i pojedine odbornike

Južne vesti 09.05.2018
Šestoro “izopštenih” odbornika, ali i odbornici opozicije u lokalnom parlamentu u Lebanu, kao i predstavnici medija ostali su iza vrata skupštinske sale, jer ih obezbeđenje nije pustilo da prisustvuju sednici. Kako objašnjava predsednik Skuštine… »

Ana Brnabić u Valjevu

Glas Zapadne Srbije 09.05.2018
Valjevo – U ranoj poseti Valjevu danas boravi predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić. Predviđeno je da se predsednica na licu upozna o tome šta je do sada urađeno na otklanjanju posledica razornih poplava koje su pre tri godine uništile korito reke… »

Obeležen Dan pobede nad fašizmom

Jug press 09.05.2018
U selu Ristovac kod Vranja predstavnici lokalne samouprave u Saveza udruženja boraca narodnooslobodilačkog rata komemorativnim skupom obeležili su 9. maj, Dan pobede nad fašizmom. Obraćajući se prisutnima, gradonačelnik Vranja, dr Slobodan… »

Usvojen Nacrt odluke o završnom računu budžeta

RT Kragujevac 09.05.2018
Na poslednjoj sednici Gradskog veća, usvojen je Nacrt odluke o završnom računu budžeta grada Kragujevca za 2017. godinu. Ukupno ostvareni prihodi i primanja u 2017. godini iznose preko 6 milijardi 160 miliona dinara što je 75,59% od planiranih… »

Dobrovoljno davanje krvi zaposlenih u gradskim upravama

RT Kragujevac 09.05.2018
Sindikat gradskih uprava lokalne samouprave, u saradnji sa Službom za transfuziju krvi Kliničkog centra, organizovao je redovnu akciju dobrovoljnog davanja krvi za zaposlene u gradskim upravama. Akciju su podržali radnici Fijata. Pored zaposlenih u… »