Beograd arhiva vesti 24.05.2018

Zbog priprema za Dan MUP-a danas i sutra izmene u saobraćaju na Novom Beogradu

Srbija danas 24.05.2018
Proslava Dana Ministarstva unutrašnjih poslova biće održana u nedelju, 27. maja. Povodom priprema za centralnu proslavu Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, danas i sutra, od 15 do 21 čas za saobraćaj će biti zatvoren deo Bulevara Nikola Tesla i… »

Tuga na petlovom brdu: Posle jučerašnje akcije seče stabala neko je ostao bez doma (video)

Blic 24.05.2018
Seča 160 stabala u park šumi "Borići" kod Petlovog brda završena je u toku jučerašnjeg dana kako bi na ovoj lokaciji konačno mogla da bude izgrađena petlja na Ibarskoj magistrali u okviru Obilaznice oko Beograda. Žitelji ovog dela Beograda i… »

Odloženo prinudno iseljenje: Izvršitelji pokušali da isele Mirjanu, sprečio ih zazidan ulaz u stan

Večernje novosti 24.05.2018
Ponovni pokušaj prinudnog iseljenja Mirjana Ristić iz stana koji se nalazi u ulici Zagrađe u Mirijevu u četvrtak je osmi put odložen. PONOVNI pokušaj prinudnog iseljenja Mirjana Ristić iz stana koji se nalazi u ulici Zagrađe u Mirijevu u četvrtak… »

Hitno upozorenje RHMZ Beogradu se približava veliko nevreme

Večernje novosti 24.05.2018
RHMZ je pod oznakom “hitno upozorenje“ na svom sajtu naveo da se Beogradu približavaju jak pljusak, grmljavina i grad. RHMZ je pod oznakom “hitno upozorenje“ na svom sajtu naveo da se Beogradu približavaju jak pljusak, grmljavina i grad… »

Danas i sutra radovi na vodovodnoj mreži u Barajevu

Blic 24.05.2018
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži opštine Barajevo, danas potrošači u Ulici 1. maja i u naseljima Baćevac i Meljak mogu osetiti umanjen pritisak u snadbevanju vodom od 9 do 11 časova. Sutra, 25. maja, od 8 do 12 časova, bez vode će biti… »

Toplo do podneva, a onda slede lokalni pljuskovi i grmljavina

Glas Zapadne Srbije 24.05.2018
U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, ujutro i pre podne uglavnom na jugu i jugozapadu Srbije, a po podne i uveče i u ostalim krajevima. Lokalno se očekuju obilni pljuskovi sa… »

Teška noć u Beogradu: 5 povređenih u udesu na Zvezdari

Kurir 24.05.2018
BEOGRAD - Jedan muškarac poginuo je tokom noći u saobraćajnoj nesreći na auto-putu za Zagreb, kod Dobanovačke petlje, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Nesreća se dogodila u 03.28 časova, a lekarska ekipa mogla je samo da konstatuje… »

Beogradske Fontane neće raditi tri sledeća petka: Prvo pranje i čišćenje pa dezinfekcija

Kurir 24.05.2018
BEOGRAD - Fontane na Slaviji, ispred Hrama Svetog Save, na Trgu Nikole Pašića, Trgu Republike i u Ulici kneza Mihaila neće raditi sutra i naredna dva petka zbog čišćenja i dezinfekcije, saopštilo je Javno preduzeće "Beogradski vodovod i… »

Bahati vozač uništava nove ploče u centru Beograda: Automobilom prošao kroz šetalište kod Palate Albanija (video)

Kurir 24.05.2018
Najveće šetalište u Beograd, Knez Mihailova ulica postala je rizična upravo za šetače. Kocke na šetačkim rutama su razbijene, rasklimane, a negde i nedostaje. Iz Grada je početkom maja saopšteno da su krenuli sa popravkom oštećenih granitnih… »

Vesić obišao novoformirani Jevrejski kulturni centar

Blic 24.05.2018
Gradski menadžer Goran Vesić obišao je danas novoformirani Jevrejski kulturni centar u nekadašnjoj zgradi bioskopa "Reks" u Jevrejskoj ulici 16. Vesić je podsetio da je zgrada u kojoj je sadašnji Jevrejski kulturni centar stara 95 godina i da je po… »