Beograd arhiva vesti 24.05.2018

Bulevar Nikole Tesle i Ušće bez saobraćaja danas i sutra od 15 h

Studio B 24.05.2018
Povodom priprema za centralnu proslavu Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, danas i sutra, od 15 do 23 časa za saobraćaj biće zatvoren deo Bulevara Nikola Tesla i deo Ulice Ušće, najavljeno je iz MUP-a. Vozila neće moći da saobraćaju Bulevarom… »

Park „Borići” posečen zbog petlje Petlovo brdo

Politika 24.05.2018
Uprkos pobuni komšija juče oboreno 160 stabala. – Sačuvano je više od 90 odsto park šume „Borići”. Nisu pomogli ni protesti građana, vezivanje za stabla, niti pentranje na drveće. Parku „Borići” nije bilo spasa jer su vapaji komšija… »

Drama u Mirijevu: Izvršioci osmi put pokušali da isele Mirjanu, ali nisu našli vrata jer se porodica zabetonirala u stanu

Blic 24.05.2018
Za danas je u Mirijevu bio zakazan osmi pokušaj iseljenja Mirjane R. (40) iz njenog stana u Ulici Zagrađe, ali je on otkazan pošto izvršioci i policija nisu mogli da pronađu stan. Ili barem njegov ulaz. Izvršitelj je u pratnji policije oko 11… »

Hitno upozorenje RHMZ Beogradu se približava veliko nevreme

Večernje novosti 24.05.2018
RHMZ je pod oznakom “hitno upozorenje“ na svom sajtu naveo da se Beogradu približavaju jak pljusak, grmljavina i grad. RHMZ je pod oznakom “hitno upozorenje“ na svom sajtu naveo da se Beogradu približavaju jak pljusak, grmljavina i grad… »

Bez vode Danas deo barajeva: Slabiji pritisak u Baćevcu i Meljaku, suve česme u Kosmajskoj

Kurir 24.05.2018
BEOGRAD - Danas, 25. maja, od 8 do 12 časova, bez vode će biti potrošači u Kosmajskoj ulici u naselju Beljina. Iz vodovoda apeluju na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe. Dodatne informacije građani mogu pronaći… »

RHMZ: U Beograd stižu pljusak, grad, nepogoda...

Politika 24.05.2018
RHMZ je pod oznakom „hitno upozorenje” na svom sajtu naveo da se Beogradu približavaju jak pljusak, grmljavina i grad. Oblačnost koja na području Pančeva uslovljava pljuskove, grmljavinu i lokalnu pojavu grada premeštaće se ka Beogradu… »

Muškarac poginuo u udesu na autoputu za Zagreb

Večernje novosti 24.05.2018
Jedan muškarac poginuo je tokom noći u saobraćajnoj nesreći na autoputu za Zagreb, kod Dobanovačke petlje. BEOGRAD - Jedan muškarac poginuo je tokom noći u saobraćajnoj nesreći na autoputu za Zagreb, kod Dobanovačke petlje, rekla je Tanjugu… »

Čišćenje gradskih fontana

Studio B 24.05.2018
U okviru akcije prolećnog uređenja grada, 25. maja, 1. i 8. juna ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” izvodiće radove na čišćenju, pranju i dezinfekciji svih gradskih fontana, saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća. Radovi će… »

Bahati vozač uništava nove ploče u centru Beograda: Automobilom prošao kroz šetalište kod Palate Albanija (video)

Kurir 24.05.2018
Najveće šetalište u Beograd, Knez Mihailova ulica postala je rizična upravo za šetače. Kocke na šetačkim rutama su razbijene, rasklimane, a negde i nedostaje. Iz Grada je početkom maja saopšteno da su krenuli sa popravkom oštećenih granitnih… »

Vesić: Zgrada Jevrejskog kulturnog centra biće obnovljena

Studio B 24.05.2018
Gradski menadžer Goran Vesić obišao je danas novoformirani Jevrejski kulturni centar u nekadašnjoj zgradi bioskopa „Reks” u Jevrejskoj ulici 16. Vesić je podsetio da je zgrada u kojoj je sadašnji Jevrejski kulturni centar stara 95 godina i da je… »