Izvor: Večernje novosti/Beograd arhiva vesti 24.05.2018

Odloženo prinudno iseljenje: Izvršitelji pokušali da isele Mirjanu, sprečio ih zazidan ulaz u stan

Večernje novosti 24.05.2018
Ponovni pokušaj prinudnog iseljenja Mirjana Ristić iz stana koji se nalazi u ulici Zagrađe u Mirijevu u četvrtak je osmi put odložen. PONOVNI pokušaj prinudnog iseljenja Mirjana Ristić iz stana koji se nalazi u ulici Zagrađe u Mirijevu u četvrtak… »

Hitno upozorenje RHMZ Beogradu se približava veliko nevreme

Večernje novosti 24.05.2018
RHMZ je pod oznakom “hitno upozorenje“ na svom sajtu naveo da se Beogradu približavaju jak pljusak, grmljavina i grad. RHMZ je pod oznakom “hitno upozorenje“ na svom sajtu naveo da se Beogradu približavaju jak pljusak, grmljavina i grad… »

Muškarac poginuo u udesu na autoputu za Zagreb

Večernje novosti 24.05.2018
Jedan muškarac poginuo je tokom noći u saobraćajnoj nesreći na autoputu za Zagreb, kod Dobanovačke petlje. BEOGRAD - Jedan muškarac poginuo je tokom noći u saobraćajnoj nesreći na autoputu za Zagreb, kod Dobanovačke petlje, rekla je Tanjugu… »

Srce Pariza u Beogradu

Večernje novosti 24.05.2018
Jedinstvena manifestacija "Dani Monmartra na Skadarliji" biće održana u boemskoj četvrti od 26. do 28. maja. U subotu izložba fotografija i degustacija specijaliteta. DAŠAK Francuske proneće se za vikend kroz prestoničku boemsku četvrt… »

Beogradske priče: Čudesni slojevi dorćolske "arheološke torte"

Večernje novosti 24.05.2018
Stručnjaci istražuju ostatke sinagoge koja je nastala u Beogradu sredinom 16. veka. NA mestu koje poznaju svi Beograđani, "na susretu" ulica Tadeuša Košćuška i Cara Dušana, "kada šina zavije" ispod Zoološkog vrta, svaka civilizacija koja je… »

Novi stanovi na savskim terasama (foto)

Večernje novosti 23.05.2018
Usvajanjem planske dokumentacije, na Čukarici se otvaraju lokacije za izgradnju blokova zgrada. Kolarić: Ulagačima na raspolaganju 520 hektara mimo Makiškog polja. OPŠTINA Čukarica postaće najveće gradilište u Beogradu zahvaljujući pripremi… »

Dug Beograđana za grejanje 14 milijardi!

Večernje novosti 23.05.2018
Građani sve teže izmiruju obaveze prema "Infostanu" za komunalne usluge. Odluku o plaćanju na rate donosi Grad Beograd. BEOGRADSKIM "Elektranama" građani duguju 11,1 milijardu dinara. Zaključno sa martom ove godine, ukupan dug narastao je na skoro 14… »