Izvor: Večernje novosti/Ekonomija arhiva vesti 24.05.2018

MUP moli Mađare da priznaju saobraćajne dozvole

Večernje novosti 24.05.2018
Srpska policija komšijama morala da pojasni da su potvrde o produženom roku važenja saobraćajne – validne. Grci i Crnogorci ne prave problem, ali su severni susedi na granici vraćali naše građane. MINISTARSTVO unutrašnjih poslova zamolilo je… »

Đorđević: Borba protiv isplate dela plate ''na ruke''

Večernje novosti 24.05.2018
Država će u narednom periodu krenuti u borbu protiv isplate dela zarade u gotovini na ruke, tzv. "crnog dela" plate na koji poslodavci ne plaćaju poreze i doprinose, izjavio je ministar Đorđević. Država će u narednom periodu krenuti u borbu protiv… »

Provereni recept za veliko prolećno spremanje finansijskih obaveza

Večernje novosti 24.05.2018
Za sve koji su planirali da urade veliko prolećno spremanje, Crédit Agricole Srbija je našla način da olakša uređivanje porodičnih i ličnih finansija. PROLEĆE je vreme kada se važne stvari dovode u red, vreme kada se prave planovi za… »

Većina šefova vrši dužnost

Večernje novosti 24.05.2018
Svega četiri direktora javnih preduzeća u našoj državi izabrana na konkursu, po odredbama poslednjeg zakona. Privremeni rukovodioci u: "Resavici", "Koridorima", "Srbijašumama", "Lutriji", "Pošti", "Železnicama"... VRŠIOCA dužnosti pomoćnika… »

Istraživanje Direktori veruju u boljitak, a strepe od brzog rasta ličnih dohodaka

Večernje novosti 24.05.2018
Direktori u Srbiji optimistično gledaju na budućnost preduzeća, pokazuje najnovije istraživanje revizorske kuće "dilojt". Svaki drugi finansijski menadžer strahuje da će ga radnik više koštati. GLEDAJU budućnost svoje firme kroz ružičaste… »

"Azvirt" do Bubanj potoka stiže 2020?

Večernje novosti 23.05.2018
Sporazum sa azerbejdžanskim graditeljima ubrzava gradnju obilaznice oko Beograda koja traje već 28 godina. OBILAZNICU oko Beograda čekamo 28 godina, ali zahvaljujući dogovoru lidera Srbije Aleksandra Vučića i Azerbejdžana Ilhama Alijeva, ova trasa… »

Bačen frižider štetan kao izduvni gasovi automobila za godinu dana

Večernje novosti 23.05.2018
Jedan bačen frižider ima jednako štetan uticaj na ozonski omotač kao izduvni gasovi jednog automobila za godinu dana, upozorili su Udruženje reciklera Srbije i kompanija "E-reciklaža" iz Niša. Jedan bačen frižider ima jednako štetan uticaj na… »