Izvor: Večernje novosti/Politika arhiva vesti 24.05.2018

Vučić: Protiv sam zamrznutog konflikta; Mekalister: Ključna godina, sve zavisi od Srbije

Večernje novosti 24.05.2018
Nemam šta da zamerim Dejvidu Mekalisteru, sve što je večeras rekao u vezi s vladavinom prava, u pravu je, rekao je na zajedničkoj pres konferenciji s predsedavajućim Komiteta za spoljne poslove i izvestiocem EP za Srbiju predsednik Vučić. Nemam… »

Vučić i Brnabićeva se sastali sa Džonom Kerijem i Timom Kolinsom

Večernje novosti 24.05.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić sastali su se sa bivšim državnim sekretarom SAD Džonom Kerijem i jednim od najznačajnijih američkih biznismena Timom Kolinsom. Unapređenje poslovnog ambijenta je od ključnog značaja za… »

Radikali poručuju: Ovo je poslednje upozorenje, sprečićemo festival „Merdita, dobar dan“

Večernje novosti 24.05.2018
"SRS će 30. maja biti tamo gde se oni okupljaju i svim silama sprečiti da se širi bruka i insistirati da se na tom mestu brani Ustav Srbije. Od toga nećemo odustati", kazao je Damjanović. Poslanik Srpske radikalne stranke (SRS) Miljan Damjanović… »

Bivša vlasnica: Prodala bih Šešelju kuću i da sam znala ko je kupac

Večernje novosti 23.05.2018
A. P. za “Večernji list“ kaže da je osnovni cilj bio da proda kuću i da bi to uradila i da je znala ko je kupuje. Lider SRS Vojislav Šešelj kupio je kuću u Hrtkovcima od A. P, koja je do 1991. godine s porodicom živela u Vukovaru, a za… »

Vulin: Preporuke SPC poštujemo, ali one neće odrediti državnu politiku

Večernje novosti 24.05.2018
Srpska pravoslavna crkva je jedna od najpoštovanijih institucija u narodu i njene preporuke po pitanju KiM ćemo poštovati, ali te preporuke neće odrediti državnu politiku, izjavio je Vulin. Srpska pravoslavna crkva je jedna od najpoštovanijih… »

Jevtić: Saradnjom sa Beogradom kvalitetnije rešavamo probleme Srba na KiM

Večernje novosti 24.05.2018
Predstavnici Srpske liste na Kosovu često insistiraju da se problemi Srba rešavaju na institucionalan način, jer smatramo da se jedino na taj način može iznaći dugoročno rešenje za celokupnu situaciju. PRIŠTINA - Veliki broj problema koje Srbi na… »

Šešelj zove Aleksandru Jerkov na useljenje

Večernje novosti 24.05.2018
Lider SRS najavljuje slavlje povodom useljenja u kuću koju je kupio u Hrtkovcima i poziva poslanicu DS. Jerkov: Građani Hrtkovaca prestrašeni od divljanja Šešelja, a država nema nameru da tome stane na put. PREDSEDNIK Srpske radikalne stranke… »

Si u septembru opet u Srbiji?

Večernje novosti 24.05.2018
Pismo predsednika Kine srpskom kolegi Aleksandru Vučiću u kojem nagoveštava mogućnost novog susreta u Srbiji. Kineski lider za podizanje odnosa na još viši nivo, a povod za posetu bi mogao da bude RTB „Bor”. PREDSEDNIK Kine Si Đinping mogao bi… »

Špijunka: Mrka dobio mobilni od Ane

Večernje novosti 24.05.2018
Dugogodišnji funkcioner SPS Milutin Mrkonjić napunio je 76 godina, a prvi su ga, sekund iza ponoći, iznenadili Ana Bekuta i njen sin Igor čestitkom i novim mobilnim telefonom. POČASNI predsednik SPS Milutin Mrkonjić juče je napunio 76 godina. Po… »

Ubistvo Olivera Ivanovića: Enigma ugašenih kamera

Večernje novosti 24.05.2018
Funkcionerka GI SDP i Ivanovićeva najbliža saradnica Ksenija Božović ukazuje da ne veruje u „slučajnost” da kamere nisu radile 12 dana pre zločina, a da su proradile deset minuta posle tog čina. ISUVIŠE je velika slučajnost da kamere na kući… »