Izvor: Večernje novosti/Regioni arhiva vesti 24.05.2018

Devojka poginula u lančanom sudaru na putu Novi Sad - Beograd

Večernje novosti 23.05.2018
Saobraćaj na put Novi Sad - Beograd zaustavljen je zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila između Novih Karlovaca i Stare Pazove, jedna osoba je poginula, a više povređeno. Saobraćaj na putu Novi Sad - Beograd zaustavljen je zbog teške… »

Kruševac: Pretresli mladića u dvorištu specijalne škole, našli marihuanu

Večernje novosti 24.05.2018
Osumnjičeni se tereti da je počinio krivična dela omogućavanje uživanja opojnih droga i neovlašćeno držanje opojnih droga. KRUŠEVAC - Policija u Kruševcu je po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku, protiv… »

Kraj drame u smederevskoj bolnici: Pacijent odustao od samoubistva (foto)

Večernje novosti 23.05.2018
Posle jednočasovne drame, 43-nji muškarac odustao je od namere da skoči sa drugog sprata Odeljenja hirurgije Opšte bolnice Sveti Luka u Smederevu. Posle jednočasovne drame, 43-nji muškarac odustao je od namere da skoči sa drugog sprata Odeljenja… »

Palma: Bajkeri koji dolaze u Jagodinu su ozbiljni, porodični i bogati ljudi

Večernje novosti 24.05.2018
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković oglasio se povodom godišnjeg skupa moto grupe “Anđeli pakla“. - OD 29. maja do 5. juna u Jagodinu dolazi preko 2000 bajkera, članova moto grupe „Anđeli pakla" iz celog sveta. Ko su danas bajkeri… »

Palma o skupu "anđela pakla": Oni imaju prijatelje u celom svetu, svi će da čuju za Srbiju i Jagodinu

Večernje novosti 24.05.2018
Marković je objasnio da bajkeri nisu ljudi, kako to neki žele da pokažu, koji razbijaju i lome. U Jagodini će, od 29. maja do 5. juna u boraviti preko 2.000 bajkera, članova moto grupe „Anđeli pakla“ iz celog sveta, a povodom održavanja… »

Terapija jahanjem

Večernje novosti 24.05.2018
Izgradnja kompleksa za konjički sport u Rumi. TOKOM leta očekuje se da će Ruma dobiti kompleks za konjički sport i hipoterapiju, koji će biti dostupan ne samo deci kojoj je potrebno terapijsko jahanje, već i ostalim građanima. Izgradnja otvorenog i… »

Proširen vozni park pu Požarevac dobila sedam novih auta

Večernje novosti 24.05.2018
Uoči Dana policije, koji se obeležava 27. maja, Policijska uprava Požarevac dobila je od MUP-a Srbije sedam novih patrolnih automobila marke “škoda rapid”. POŽAREVAC - Uoči Dana policije, koji se obeležava 27. maja, Policijska uprava Požarevac… »

I policija bila u čudu: Penzionisani kontrolor letenja zbog pijanstva završio u zatvoru

Večernje novosti 24.05.2018
Dušanu Beriću (72) alkotest izmerio 4,05 promila u krvi, pa je kažnjen sa 45 dana zatvora. NEMIRNI duh i sklonost ka čašici Dušana Berića (72), penzionera iz Novog Sada, "odvela" je iza rešetaka. U zatvoru na Klisi, nekadašnji kontrolor leta na… »

Srbobran: Opština plaća kamatu

Večernje novosti 24.05.2018
Srbobran pomaže poljoprivrednicima koji su pronašli formulu za zaradu. Iz lokalne kase dva miliona dinara kao podrška za podizanje kredita. OPŠTINA Srbobran je ovog meseca raspisala javne pozive za dodelu pomoći za nabavku opreme za proizvodnju i… »

Presedan oslobodio Zelenovića?

Večernje novosti 24.05.2018
Oba poverenika naprednjaka kivna zbog presude osnovnog suda u Šapcu. NIKADA nijedan gradonačelnik u Srbiji, protiv kojeg je Državna revizorska institucija (DRI) podnela krivičnu prijavu, nije oslobođen, a to se dogodilo baš u slučaju Nebojše… »