Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 24.05.2018

Kija i Sloba razgovarali o svom braku Srce mi se slomi kada te vidim sa njom, ti si moja porodica! (video)

Večernje novosti 24.05.2018
Dok je Kristina u velikom delu razgovora vodila glavnu reč, Sloba je crtao i slušao je, a zanimljivo je i da nije negodovao ono što izgovara njegova žena. Kristina Kockar i Slobodan Radanović sinoć su se osamili pred sam kraj dela programa kada… »

Kraljičin gest: Elizabeta Druga ustupa svoju asistentkinju Megan Markl

Večernje novosti 24.05.2018
Kraljica Elizabeta Druga "pozajmila" je vojvotkinji od Saseksa Megan Markl jednu od svojih najpouzdanijih asistentkinja Samantu Koen (49), koja bi trebalo da je narednih šest meseci priprema za kraljevski život. LONDON - Kraljica Elizabeta Druga… »

Posle optužbi za neprimereno ponašanje, izvinjenje Morgana Frimena

Večernje novosti 24.05.2018
Američki glumac Morgan Frimen izvinio se danas, posle optužbi za neprimereno ponašanje i seksualno zlostavljanje, svakome ko se osetio "neprijatno ili omalovažavano" zbog njegovog ponašanja. Američki glumac Morgan Frimen izvinio se danas, posle… »

"Tramp" ušao u "Zadrugu"

Večernje novosti 24.05.2018
Nova neobična pojava šokirala učesnike rijalitija. U OKVIRU ovonedeljnog zadatka "Neočekivane pojave", tokom kojeg zarugari ne smeju da reaguju na čudne pojave u rijalitiju, danas je Belu kuću posetio čovek maskiran u američkog predsednika Donalda… »

Razbesnele je Mina i Ivana: Zorici pozlilo i morala da napusti Zadrugu (VIDEO)

Večernje novosti 23.05.2018
Zdravsteveno stanje Zorice Marković se pogoršalo zbog Mine i Ivane koje su im ukrale osnovne potrepštine. TOKOM današnjeg dana u rijaliti "Zadruga" kao gosti su ušle Mina Vrbaški i njena majka Ivana, koje su u okviru zadatka "Neočekivane pojave"… »

Sledeći Herkul Poaro će biti Džon Malkovič

Večernje novosti 24.05.2018
Jedan od najvoljenijih detektiva, Herkul Poaro vraća se na male ekrane, ovaj put u adaptaciji "Ej-Bi-Si ubistava" Agate Kristi. Jedan od najvoljenijih detektiva, Herkul Poaro vraća se na male ekrane, ovaj put u adaptaciji "Ej-Bi-Si ubistava" Agate… »

Novi dom Jelene Veljače na Tašu

Večernje novosti 24.05.2018
Hrvatska glumica Jelena Veljača preselila se sa porodicom u Beograd na godinu dana. HRVATSKA glumica Jelena Veljača, koja je popularnost stekla ulogama u serijama "Ljubav u zaleđu" i "Vila Marija", više neće morati svake nedelje da putuje u Beograd… »

Mašan Lekić: Strane policije bi iznenenadilo šta su sve naši radili po svetu

Večernje novosti 24.05.2018
Autor igrano-dokumentarnih emisija na Prvoj o serijalu "Iza rešetaka" koji je privukao pažnju milionskog auditorijuma. Da se zločin ne isplati, poruka je igrano-dokumentarnog formata "Iza rešetaka" (Prva, 22.00), nastalog početkom aprila. Dramatične… »

Baka šokirala javnost: Čekam dete u sedamdesetoj, lekari ne mogu da veruju

Večernje novosti 24.05.2018
Gospođa Marija de la Luz novinarima je pokazala nalaze ultrazvuka za koje kaže da predstavljaju dokaz kako je trudna šest meseci i da očekuje devojčicu. JEDNA 70-godišnja žena iz Meksika tvrdi da je u šestom mesecu trudnoće. Marija de la Luz već… »

Volim te - ne volim te

Večernje novosti 24.05.2018
Parovi koji gaje odnos "volim te - ne volim te" nemaju mnogo šanse da opstanu, zaključak je istraživanja. Parovi koji gaje odnos "volim te - ne volim te" nemaju mnogo šanse da opstanu, zaključak je istraživanja objavljenog u "Magazinu braka i… »