Vojvodina arhiva vesti 24.05.2018

Deo Sremske Kamenice bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 24.05.2018
Zbog radova na sanaciji havarije u Sremskoj Kamenici, bez vode će danas, 24. maja, do 15 sati biti ulice Vojvode Putnika i okolne, Karađorđeva i okolne i naselje Vojinovo. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »

Do kraja danas obilna kiša i grad na zapadu i severozapadu

RTV 24.05.2018
NOVI SAD - U Srbiji će do kraja dana biti nestabilno vreme s kratkotrajnim vremenskim nepogodama koje će posebno pogoditi zapad i severozapad zemlje, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Kako se navodi, do kraja dana biće… »

Novosadska skupština usvojila završni račun budžeta za 2017. godinu

RTV 24.05.2018
NOVI SAD - U skupštini Novog Sada usvojen je završni račun budžeta grada za prošlu godinu, koji pokazuje suficit od preko šest i po milijardi dinara. Većina odbornika glasala je i za isplatu solidarne pomoći radnicima Gradskog saobraćajnog… »

Edukacije o bezbednosti u saobraćaju za starije osobe

RTV 24.05.2018
NOVI SAD - Centar za unapređenje bezbednosti saobraćaja, uz podršku Gradske uprave za saobraćaj i puteve, u toku maja i juna, u mesnim zajednicama i u klubovima penzionera na području Grada Novog Sada sprovodi edukaciju osoba starijih od 65 godina u… »

Hiljade motoraša u subotu na novosadskim ulicama

NoviSad.com 24.05.2018
Novi Sad - Veliki moto skup i defile nekoliko hiljada motoraša kroz Novi Sad biće održani u subotu, 26. maja. Time će zvanično biti otvorena moto sezona u Vojvodini. Ove godine, tradiocinalni susreti bajkera – Moto fest, biće malo drugačije… »

Promocija Vojske Srbije u Novom Kneževcu

RTV 24.05.2018
NOVI KNEŽEVAC - U centru Novog Kneževca promovisana je Vojska Republike Srbije. Predstavljen je deo jedinica Prve brigade kopnene vojske – pešadijske jedinice i deo jedinica veze i artiljerije. Na čelu sa kapetanom Komande Brigade iz Novog Sada… »

Vučević: Garaža na Limanu predviđena na postojećem parkingu, ne na zelenim površinama

RTV 24.05.2018
NOVI SAD - Na Limanu 2 pokrenuta je peticija građana protiv izgradnje garaža jer će to, navodno, ugroziti zelene površine, rekao je za RTV Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada. Vučević je rekao da je odmah zvao Urbanizam da vidi o čemu se… »

Pojačani polasci zbog Zadušnica

Dnevnik 24.05.2018
Javno gradsko saobraćajno preduzeće „Novi Sad” obaveštava korisnike usluga da će u subotu, 26. maja, zbog verskog praznika Zadušnice na liniji broj 14 saobraćati zglobni autobusi. Po potrebi biće uvedeni i dodatni polasci. Umesto solo vozila… »

Isključenja struje za petak, 25. maj

Dnevnik 24.05.2018
Delovi Novog Sada, Sremske Kamenice, Petrovaradina i Iriškog venca u petak, 25. maja neće imati struje. Novi Sad: Preduzeće "Prodanović", Vrbak i naselje Bara, od 8:30 do 11:30 časova Arhimandrita Jovana Rajića 1-9, Lukijana Mušickog 12-24, od 8 do… »

Pronađena tinejdžerka iz Pančeva koja je nestala u pola noći: Istrčala je iz kuće bez ključeva i telefona

Telegraf 24.05.2018
Postoje nezvanične informacije da su je vrbovali ljudi iz kriminalnog miljea Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Nikolina Marjanović (17) do danas se vodila kao nestala, od kada je 21. maja, oko 23.30 ishitreno izašla iz porodične kuće u… »