Povezane vesti
Deo Sremske Kamenice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 24.05.2018
Zbog radova na sanaciji havarije u Sremskoj Kamenici, bez vode će danas, 24. maja, do 15 sati biti ulice Vojvode Putnika i okolne, Karađorđeva i okolne i naselje Vojinovo. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Deo Veternika bez vode zbog havarije
Dnevnik 24.05.2018
Deo Veternika nema vode zbog havarije. Bez vode će do 15 časova biti Veternička ulica. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Moj Novi Sad 24.05.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 24. maja, do 15 sati biti Veternička ulica. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, na.pominju iz JKP "Vodovod i… »
Radio 021 24.05.2018
Deo Veternika nema vode zbog havarije. Bez vode će do 15 časova biti Veternička ulica. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Autor: 021.rs… »
Deo Stražilovske ulice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 24.05.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 24. maja, do 9 sati biti deo Stražilovske ulice – od ulice Maksima Gorkog do Radničke ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Deo Stražilovske ulice bez vode zbog havarije
Radio 021 24.05.2018
Deo Stražilovske ulice nema vode zbog havarije. Bez vode će do 9 časova biti deo te ulice, od Maksima Gorkog do Radničke ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Autor… »
Vesti dana »
Ambasador Fazli: Između Teherana i Vašingtona ne postoji nikakav razgovor
RTV pre 35 minutajoš 63 povezane
"Niko nije sam": U Kragujevcu skup podrške privedenim studentima iz Novog Pazara
Nova pre 1 satjoš 34 povezane
"Odustao je": Oglasio se Iran nakon Trampove promene plana
Večernje novosti pre 3 satajoš 59 povezanih
Globalna tržišta prirodnog gasa su trenutno veći problem od nafte: Koje zemlje su najugroženije
Forbes pre 4 satijoš 59 povezanih
Krivična prijava protiv Novopazarca: Pod dejstvom kokaina bežao od policije i udario u zaštitnu ogradu
Serbian News Media pre 5 satijoš 24 povezane